Έγγραφα βόμβα για τον δήμαρχο Σικυωνίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Έγγραφα βόμβα για τον δήμαρχο Σικυωνίων


Έγγραφα βόμβα για τον δήμαρχο Σικυωνίων και πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ.

Ήδη αποτελεί θέμα συζήτησης στο Κιάτο ο μετρητής που ανήκει στη ΔΕΥΑΣ και βρέθηκε να έχει συνδεθεί παράνομα με ρεύμα.Τον Ιούνιο του 2018 η ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε ρευματοκλοπή σε γεώτρηση του Δήμου Σικυωνίων στην Βελίνα. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε παραβίαση των σφραγίδων και γεφύρωση της παροχής, ώστε να μην γράφει ο μετρητής. 

Τον Ιούνιο του 2018 η ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε ρευματοκλοπή σε γεώτρηση του Δήμου Σικυωνίων στην Βελίνα. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε παραβίαση των σφραγίδων και γεφύρωση της παροχής, ώστε να μην γράφει ο μετρητής. 

Η ΔΕΔΔΗΕ διαμόρφωσε έναν φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τον έστειλε σχετικά στην ΔΕΗ, η οποία με την σειρά της καταλόγισε πόσο 13.000€(!) στην ΔΕΥΑΣ για πληρωμή. Η ΔΕΥΑΣ προχώρησε σε ρύθμιση των 10 δόσεων με 1.300€ το μήνα. Ωστόσο, η συνέχεια έχει και ποινικό ενδιαφέρον, καθώς ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Κορίνθου, η οποία αυτεπάγγελτα κίνησε τη νόμιμη διαδικασία (έρευνα, καταθέσεις κ.λπ.) για την ποινική δίωξη. Προέδρος της ΔΕΥΑΣ είναι ο Δήμαρχος Σικυωνίων.

 Η ΔΕΥΑΣ προχώρησε σε ρύθμιση των 10 δόσεων με 1.300€ το μήνα. Ωστόσο, η συνέχεια έχει και ποινικό ενδιαφέρον, καθώς ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Κορίνθου, η οποία αυτεπάγγελτα κίνησε τη νόμιμη διαδικασία (έρευνα, καταθέσεις κ.λπ.) για την ποινική δίωξη. Προέδρος της ΔΕΥΑΣ είναι ο Δήμαρχος Σικυωνίων.

Δείτε τα αποκλειστικά έγγραφα:









ΠΗΓΗ: ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad