Τελικά το «βατράχι» της "Συμμαχίας Πολιτών" το στηρίζουν οι μισές ένοπλες δυνάμεις! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Τελικά το «βατράχι» της "Συμμαχίας Πολιτών" το στηρίζουν οι μισές ένοπλες δυνάμεις!


Ο Επίτιμος αρχηγός του Ελληνικού Στόλου Γιάννης Παυλόπουλος στο πλευρό του «βάτραχου»

Ο Αντιναύαρχος (ε.α.) του Πολεμικού Ναυτικού και Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Τάσος Χατζαντώνη…

Δείτε το post

Αγαπητέ Τάσο συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά σου ως Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες τοπικές εκλογές για το Δήμο Κορίνθου. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθώ στενά την κοινωνική σου προσφορά για τη βελτίωση του θαλάσσιου περιβάλλοντος του Κορινθιακού κόλπου και οφείλω να σε συγχαρώ για την ευαισθησία που επιδεικνύεις και τον κόσμο που παρακινείς. Είσαι αξιοθαύμαστος. Το περιβάλλον αποτελεί πλούτο της Πατρίδας μας και από αυτό εισπράτουμε τεράστια οφέλη από τον εξωτερικό τουρισμό, πέραν ότι το απολαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι και οι οικογένειές μας. Σε θυμάμαι από Μαθητή Εκπαιδευόμενο που σε είχα στο 100ο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού …. Ήθος, δύναμη, χαμόγελο, ευπρέπεια, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας ….. Ήσουν άριστος μεταξύ αρίστων ! Και χαίρομαι που στη συνέχεια συνέβαλα να σε πείσω να ενταχθείς στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο υπηρέτησες με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Με όλη σου αυτή την ιστορία που έχεις κτίσει με πολύ κόπο είμαι βέβαιος ότι έχεις πολλά να προσφέρεις στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου.
Εύχομαι οι Συμπολίτες σου να πράξουν ορθά και να σε επιλέξουν ως Δημοτικό Σύμβουλο. Μόνον να κερδίσουν έχουν από τις υπηρεσίες που θα προσφέρεις. Είσουν, είσαι και είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνεις Μάχιμος στην πρώτη γραμμή για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Κατοίκων της Κορίνθου.
Καλή επιτυχία φίλε Τάσο !
Αντιναύαρχος (ε.α.) Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ΠΝ
Επίτιμος Αρχηγός Στόλου

ΠΗΓΗ:ekorinthos.gr



ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad