Ξυλόκαστρο: Μεγάλες ζημιές από τα κύματα στην περιοχή του Τουριστικού Περίπτερου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ξυλόκαστρο: Μεγάλες ζημιές από τα κύματα στην περιοχή του Τουριστικού Περίπτερου


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, στο οδόστρωμα στην περιοχή του Τουριστικού Περίπτερου. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Σχετικώς με τις σοβαρές ζημίες που προκλήθηκαν από τον έντονο κυματισμό, το τελευταίο διήμερο, στο τμήμα του οδοστρώματος στην περιοχή του Τουριστικού Περιπτέρου Ξυλοκάστρου, ο Δήμος ενημερώνει ότι έχει ήδη προβεί στις πρώτες και απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποτυπωθεί το μέγεθος και η έκταση των ζημιών(ταχύτατη σήμανση για την επικινδυνότητα στη συγκεκριμένη περιοχή, επιτόπιος έλεγχος και επιθεώρηση από την Τεχνική του Υπηρεσία), ενώ παράλληλα έχουν προωθηθεί σχετικά κατεπείγοντα αιτήματα του Δήμου στις καθ' ύλην αρμόδιες Υπηρεσίες (Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, Γ.Γ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας Κ Ιονίου), προκειμένου για την ταχεία ανταπόκρισή τους και τη διάθεση των απαραίτητων πόρων για την αποκατάσταση και την ασφάλεια των υποδομών.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος επεσήμανε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και της Περιφέρειας τη σοβαρότητα της κατάστασης, την υψηλή προτεραιότητα των έργων αποκατάστασης των καταστροφών, των έργων ανάσχεσης και αποφυγής παρόμοιων φαινομένων και κυρίαρχα των έργων για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad