Μάριος Ασημακόπουλος - Ο άνθρωπος που τάραξε τη γαλήνη του Πνευματικού ! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Μάριος Ασημακόπουλος - Ο άνθρωπος που τάραξε τη γαλήνη του Πνευματικού !



Και εκεί που για τον Αλέκο Πνευματικό όλα φαίνονταν να πηγαίνουν πρίμα, ένας καθηγητής ήρθε να ταράξει την ηρεμία και τη γαλήνη του.


Με πολύ μαεστρικό τρόπο εδώ και καιρό διαδιδόταν στην Κόρινθο ότι ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ έστω και σιωπηρώς έδινε σαφή γραμμή υπέρ του Αλέκου Πνευματικού. Η φήμη μάλιστα αναφερόταν επίσης σαφώς σε συγκεκριμένο βουλευτικό γραφείο από την Κορινθία, του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο και φρόντιζε να "εμποδίζει" κάθε πιθανότητα συγκρότησης ψηφοδελτίου υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά μέχρι ο Μάριος Ασημακόπουλος μαζί με τον Γιώργο Παπασταμόπουλο, Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κορινθίας να αποφασίσουν να το πάρουν πάνω τους και να κλείσουν τα αυτιά τους στις υπόγειες "συμφωνίες" του συγκεκριμένου βουλευτικού γραφείου.

Και τελικά και ψηφοδέλτιο φτιάχτηκε και ο συνδυασμός είναι αξιόλογος και τα πράγματα δείχνουν ότι ο Ασημακόπουλος έστω και στο 90ο λεπτό χάλασε την ηρεμία του Πνευματικού που θεωρούσε ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα ξέχναγαν τα όσα τους έσουρνε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου τους έχει στολίσει επανειλημμένως με διάφορα επίθετα, όταν φυσικά ήθελε να ψαρέψει από τη ... δεξιά πλευρά του καραβιού και αφού πέταξε τη "σαβούρα".

Ασημακόπουλος και Παπασταμόπουλος έβαλαν φρένο και ανάχωμα σε μια "συμφωνία" που όσο πέρναγε ο καιρός αποκαλυπτόταν και έγινε με πλήρη άγνοια των άλλων δύο βουλευτικών γραφείων αλλά και της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ.


Το στοίχημα του Ασημακόπουλου τώρα είναι σαφώς τουλάχιστον η τρίτη θέση που όλοι ξέρουν ότι θα τον καταστήσει απόλυτο ρυθμιστή, γεγονός που ενδεχομένως θα επηρεάσει και την πλευρά του Νίκου Σταυρέλη αν προλάβει.

Για όσους δεν "μετράνε" τον Μάριο, ας κρατήσουν μια πισινή. Γιατί καλή είναι η προβιά χαμαιλέοντα του Πνευματικού, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η μνήμη ...



Diogenis-press


ΚΡΖ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad