Συνταγή για νηστίσιμη αέρινη μους -Με χαλβά και σιρόπι φράουλα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Συνταγή για νηστίσιμη αέρινη μους -Με χαλβά και σιρόπι φράουλα


Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και έχουμε τη συνταγή για ένα γλυκό βγαλμένο από ένα παραδοσιακό γλύκισμα της ημέρας και απολαυστικό σιρόπι φράουλα.


Ο χαλβάς είναι ένα από τα εδέσματα που βρίσκονται πάντοτε στο σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Με μια απολαυστική φυτική κρέμα και σιρόπι από ευωδιαστή φράουλα, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα επιδόρπιο για την Καθαρά Δευτέρα που θα τους εντυπωσιάσει όλους.

Υλικά


  • 200 γρ. χαλβά βανίλια
  • 250 ml φυτική κρέμα για σαντιγί
  • Σιρόπι Φράουλα


Εκτέλεση


  • Βάζουμε τον χαλβά σε επεξεργαστή τροφίμων και θρυμματίζουμε να γίνει σκόνη.
  • Χτυπάμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας να γίνει μια σφιχτή σαντιγί
  • Ανακατεύουμε τα δύο υλικά σε ένα μπολ με ένα σύρμα να γίνουν μια ομοιόμορφη μους
  • Παίρνουμε ψηλά γυάλινα ποτήρια και απλώνουμε σιρόπι φράουλα στα τοιχώματα. Γεμίζουμε με την μους και συμπληρώνουμε επιπλέον σιρόπι



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad