To κομμάτι που δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνετε από τη ντουλάπα σας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

To κομμάτι που δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνετε από τη ντουλάπα σας



Ο καθαρισμός της ντουλάπας είναι από τις διαδικασίες που όλες ανεξαιρέτως αποφεύγουμε συστηματικά αφού σχεδόν πάντα μας οδηγεί σε πολύ προσωπικά, σκοτεινά μονοπάτια. Ψάχνοντας ανάμεσα σε φορέματα που φορούσαμε με πρώην συντρόφους, τζιν που παλιότερα μας έκαναν άλλα τώρα όχι πια, ή παπούτσια για τα οποία ξοδέψαμε μια περιουσία και δεν φορέσαμε ποτέ μας προκαλούνται πολλά ανεπιθύμητα συναισθήματα τα οποία τελικά μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

Για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα καταλήξετε κι εσείς να πετάξετε τα πάντα λόγω των δραματοποιημένων συναισθημάτων σας, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έναν πολύ κομψό κανόνα για να έχετε πάντα στο μυαλό σας: Μην πετάτε ποτέ τα leopard prints.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι το λεοπάρ έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Μπορείτε να θυμηθείτε μια σεζόν που ήταν εκτός μόδας; Εμείς όχι και καθόλου άδικα αφού είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος για να αναδείξεις ένα σύνολο -είτε με τη μορφή τσάντας, φορέματος ή παλτό.

Ακολουθήστε λοιπόν τη συμβουλή μας και κρατήστε τα λεοπάρ κομμάτια σας για μια ζωή. Τα μελλοντικά σας σύνολα εξαρτώνται από αυτά.







ΠΗΓΗ:marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad