Σε 80 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πελοπόννησο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Σε 80 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην ΠελοπόννησοΕπιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 158 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 80, που κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, 10 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τρία άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, τρία ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, δύο άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο κ.ά..

Ακόμη, στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών σε Μεσσηνία και Λακωνία και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ατόμων. Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 717 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 378 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 19 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad