Τρία λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν οι άνδρες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Τρία λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν οι άνδρεςΓιατί αισθητικά πολλές φορές τα καταφέρνουν καλύτερα από τις γυναίκες

Μπορεί οι γυναίκες να θεωρούνται πιο καλόγουστες και να ασχολούνται περισσότερο με την διακόσμηση αλλά διάφορες έρευνες δείχνουν ότι όσον αφορά συγκεκριμένα το σπίτι, οι άνδρες τα καταφέρνουν συχνά καλύτερα.

Πιο συγκεκριμένα δεν κάνουν βασικά λάθη με αποτέλεσμα το σπίτι να υπερέχει αισθητικά δημιουργώντας ένα όμορφο αποτέλεσμα ακόμη και σε έναν εργένικο χώρο.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα τρία λάθη που δεν κάνουν ποτέ.

Υπερβολική διακόσμηση
Πολλές φορές το λιτό είναι πολύ καλύτερο από το πλούσιο και υπερβολικό. Οι άντρες ξέρουν πολλοί καλά πως το μόνο που χρειάζεται ένα σπίτι είναι να είναι καθαρό και οργανωμένο. Με λίγα λόγια δεν υπερφορτώνουν τα σπίτια τους γεμίζοντάς τα με αντικείμενα και μπιμπελό που είναι περιττά.

Τέχνη χωρίς νόημα
Στους άντρες αρέσει να διακοσμούν τους τοίχους τους με έργα τέχνης που σημαίνουν κάτι, όμορφες φωτογραφίες με ωραίες κορνίζες, πίνακες που τους λένε κάτι και ίσως ένα αγαλματάκι που έχει κάποιο νόημα. Δεν κρεμούν ποτέ έργα τέχνης μόνο και μόνο για να γεμίσουν τον χώρο ή να του προσδώσουν ανδρισμό.

Ξέρουν τη δύναμη της υφής
Οι άντρες γνωρίζουν πως η αφή είναι μία από τις πιο δυνατές αισθήσεις όσον αφορά τη διακόσμηση. Σε ένα αντρικό σπίτι υπάρχουν αντικείμενα από μαλλί, δέρμα, λινό ή μέταλλο. Όλα αυτά όταν χρησιμοποιούνται αρμονικά προσθέτουν ζεστασιά και χαρακτήρα σ' ένα σπίτι. Οι γυναίκες από την άλλη τείνουν να περιορίζονται σε πιο απαλές υφές.

Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad