Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν μεγαλώνετε αγόρι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν μεγαλώνετε αγόριΤα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα και είναι πιο συγκροτημένα

Η ανατροφή των αγοριών έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, συγκριτικά με την αντίστοιχη των κοριτσιών. Το mother.gr συγκέντρωσε και καταγράφει τις πιο χαρακτηριστικές για να γνωρίζετε πάνω-κάτω τι πρέπει να περιμένετε.

Τα αγόρια, από μικρή κιόλας ηλικία, έχουν άγνοια κινδύνου. Λίγο να τα αφήσεις από τα μάτια σου και είναι ικανά να κάνουν τρέλες. Άρα λοιπόν, αν με το κορίτσι πρέπει να προσέχετε μια φορά σε θέματα ασφαλείας, με το αγόρι πρέπει να είσαστε σε μόνιμη εγρήγορση!

Γενικότερα η ανατροφή ενός αγοριού είναι κατά κανόνα πιο απαιτητική. Τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα, είναι πιο υπάκουα και πιο συγκροτημένα, κάτι που κάνει και τη δική σας ζωή πιο εύκολη.
Για κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το σώμα και την ψυχοσύνθεσή του, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να επικαλεστείτε τις γνώσεις του συντρόφου σας που εκ των πραγμάτων τα γνωρίζει καλύτερα.
 Ιδιαίτερα στο κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας του αγοριού, θα πρέπει να περάσουν χρόνια για να μπορέσετε να την αποκωδικοποιήσετε.

Το δέσιμο που νιώθει ένα αγόρι με τη μαμά του είναι πολλαπλάσιο από το αντίστοιχο του κοριτσιού. Ακόμα και από ψυχολογικής άποψης να το δείτε, είναι γνωστό το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα.
Προέκταση αυτού είναι το γεγονός ότι σε όλη τη ζωή του το αγόρι συγκρίνει ασυνείδητα όλα τα θηλυκά που θα γνωρίσει με τη μαμά του και πάντα θα τις βρίσκει ανεπαρκείς.

Πηγή:mother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad