Πιάστηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στη Μεσσηνία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Πιάστηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στη Μεσσηνία



Σπείρα που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Μεσσηνίας, εξάρθρωσε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας πέντε άντρες, ηλικίας από 47 έως 55 ετών και τρεις γυναίκες, ηλικίας 40, 44 και 65 ετών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τα μέλη της σπείρας διακινούσαν τους τελευταίους πέντε μήνες ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, τα μέλη της οργάνωσης, προκειμένου να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητά τους και να αποπροσανατολίζουν τις έρευνες των διωκτικών αρχών, χρησιμοποιούσαν πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις, που ήταν δηλωμένες σε στοιχεία αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις συγγενικών τους προσώπων.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, αποθήκες, οικόπεδα, υπαίθριους χώρους και αυτοκίνητα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 107 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ηρωίνης, 321 γραμμάρια κάνναβης, 172 γραμμάρια μεθαδόνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και καρτών τηλεφωνίας.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για τον εντοπισμό ακόμη δύο ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad