«Φώφη δαγκωτό για να μην μας πάρει το κόμμα… ο νεαρός» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

«Φώφη δαγκωτό για να μην μας πάρει το κόμμα… ο νεαρός»



Θυμάστε τον Κώστα Λαλιώτη στις αλήστου μνήμης προεκλογικές εκστρατείες του ΠΑΣΟΚ κατά της… επαράτου Δεξιάς; Τον θυμάστε τι κόλπα έκανε και με τι μαεστρία ήλεγχε το παιχνίδι και κέρδιζε, έστω κι αν χρησιμοποιούσε και… ανορθόδοξα μέσα για να μην πούμε τίποτε περισσότερο;

Ε, λοιπόν, είπε να επανακάμψει με τη Φώφη Γεννηματά και να θυμηθεί πώς κερδίζεις εκλογές κάνοντας πράγματα που οι πολιτικοί σου αντίπαλοι τα θεωρούν ανήθικα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Antinews, με ιδιαίτερα… περίεργο τρόπο βρέθηκαν στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη οι λίστες με όσους ψήφισαν την περασμένη Κυριακή για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Οι λίστες που έχει μόνο η επιτροπή Αλιβιζάτου βρέθηκε στα ικανά χέρια των συνεργατών της κ. Γεννηματά οι οποίοι έστησαν call center από την Παρασκευή και μετά. Παίρνουν τηλέφωνο τους ψηφοφόρους και τους καλούν να ψηφίσουν Φώφη δαγκωτό για να μην τους πάρει το κόμμα… ο νεαρός. Έτσι τολμούν να κάνουν αγώνα τα συστηματάκια θυμίζοντας το πιο βρόμικο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Λίστες με διευθύνσεις και ονόματα των ψηφοφόρων, όχι μόνο εκείνων που δήλωσαν μέλη αλλά και των φίλων οι οποίοι είχαν διαβεβαιώσεις ότι όλα τα στοιχεία θα καταστρέφονταν μετά από λίγες ημέρες.

Με τη σφραγίδα του Λαλιώτη και με την έγκριση της κ. Γεννηματά όχι μόνο τολμούν να πάρουν τηλέφωνα και να πιέσουν για ψήφους αλλά χρησιμοποιούν και απόρρητα στοιχεία.

Ντροπή, είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει. Αυτό είναι το ήθος τους; Με τέτοια παιχνιδάκια θέλουν να φέρουν τη νέα αλλαγή που λέει και η Φώφη. Ξεφτίλα και αηδία.

ΠΗΓΗ:antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad