Καλλιάνος για κακοκαιρία: Παρασκευή η πιο δύσκολη ημέρα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Καλλιάνος για κακοκαιρία: Παρασκευή η πιο δύσκολη ημέραΠάνω από 10 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με τον κλάδο της Πρόγνωσης του καιρού και την επιστήμη της Μετεωρολογίας, όμως, ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που θυμάμαι να μας προσεγγίζει ένα βαρομετρικό χαμηλό το οποίο να συνοδεύεται από τόσο ισχυρούς ανέμους.

Μάλιστα, αν πράγματι επαληθευτούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η Παρασκευή θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τα Επτάνησα και ίσως και για ορισμένες παράκτιες περιοχές της δυτικής Πελοποννήσου και της δυτικής Στερεάς λόγω της σφοδρότητας των ανέμων που θα αγγίζουν ως μέγιστες ριπές ακόμη και τα 11-12 μποφόρ.

Εγώ ήδη έχω ενημερώσει τους Δημάρχους της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς, που με τη σειρά τους θα μιλήσουν με τους αρμόδιους επικεφαλής της πολιτικής προστασίας. Θα συνεχίσω αύριο να ενημερώνω και τοπικούς άρχοντες της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου. Καλύτερα να έχουν πάρει τα μέτρα τους και ας έρθει πολύ εξασθενημένο το σύστημα, παρά να μην τους ειδοποιήσει κανείς.

Αύριο θα έχω τα νεότερα στοιχεία για την κίνηση αυτού του βαρομετρικού χαμηλού, που αυτή τη στιγμή φαντάζει κάπως επικίνδυνο.

ΠΗΓΗ:facebook.com/meteo.kallianos

ΠΗΓΗ:reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad