Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας προστατεύει τον Καραμανλή - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας προστατεύει τον ΚαραμανλήΤις ενστάσεις του για την διαδικαία σχετικά με την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

"O κ. Τσίπρας προστατεύει τον κ. Καραμανλή" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση Novartis, η οποία περιλαμβάνει δέκα κάλπεις.


Όπως υπογράμμισε “ο πρωθυπουργός στο τέλος μπορεί να είναι χορηγός ενότητας της Νέας Δημοκρατίας. Με όλη αυτή τη διαδικασία ένωσε τη Νέα Δημοκρατία”.

Εν συνεχεία, όπως τόνισε ανέφερε χαρακτηριστικά, “το πρώτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάνουμε σε μια μέρα διαδικασία με πενήντα ομιλητές. Δεν έχουμε χρόνο; Μπορούσαμε να το κάνουμε σε δύο μέρες. Έχουμε μια κατάσταση η οποία έχει πενήντα ομιλητές με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι αναφέρονται. Δεν θα πρέπει να πούνε κάποια πράγματα; Δεν πρέπει να έχουμε παραπάνω χρόνο; Θα μιλήσουν και πολιτικοί αρχηγοί”.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι δημιουργείται ένας διχασμός στη χώρα, τόσο από τη δεξιά όσο και από την αριστερά και υποστήριξε ότι “και η αριστερά και η δεξιά διαχρονικά παίζουν αυτά τα παιχνίδια και είχαμε πολύ κακά αποτελέσματα όποτε υπήρχε διχασμός”.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέλαβε τη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, “άπλετο φως σε όλα” και επεσήμανε ότι η παράταξή του θα ψηφίσει όλες τις διαδικασίες αυτές.

Όπως είπε, η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Ράικου, έχει καταγγείλει ευθείες κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη "και δεν έχουμε ασχοληθεί με αυτό το θέμα". Κατέληξε, εξηγώντας ποιες είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις: "έχουμε την κυβερνητική πλευρά, οι οποίοι ξέρανε τα πολιτικά πρόσωπα πριν πάνε οι μάρτυρες. Υπάρχει υπουργός ο οποίος ξέρει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Υπάρχει υπουργός που δέκα λεπτά αφού ανακοινώθηκε η υπόθεση, είπε ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της χώρας. Ο κ. Τζανακόπουλος πήγε στον Άρειο Πάγο, ενώ πέντε λεπτά πριν έγινε σύσκεψη στο Μαξίμου για να ανέβει πολιτικά το θέμα".

ΠΗΓΗ:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad