Η φωτογραφία από την Ελλάδα που καθήλωσε και τη Vogue - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Η φωτογραφία από την Ελλάδα που καθήλωσε και τη Vogue



Το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αλλά και της ιταλικής Vogue κέντρισε αυτή η φωτογραφία  μίας Ελληνίδας ερασιτέχνη φωτογράφου.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία φαίνεται ένας ηλικιωμένος άνδρας με λευκά μαλλιά να κρατά στα χέρια του την εξίσου ολόλευκη γάτα του. Το εντυπωσιακό είναι πως και οι δύο κοιτούν τον φωτογραφικό φακό έχοντας σχεδόν ίδια έκφραση και βλέμμα.



Η ομοιότητά τους είναι τόσο αξιοσημείωτη που εκτός ότι η φωτογραφία γίνεται viral στο Facebook, το στιγμιότυπο έφτασε μέχρι και την ηλεκτρονική έκδοση της Ιταλικής Vogue,.

Οσο για την φωτογράφο, εκείνη ονομάζεται Βικτώρια Άλεξ είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και συντάκτης και η ίδια με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook περιέγραψε με έναν κάπως ποιητικό τρόπο την απρόσμενη συνάντηση που είχε η ίδια με τον ηλικιωμένο και την γάτα του στο λεωφορείο τα ξημερώματα, στο κέντρο της Αθήνας.


«Οι επιβάτες των μεταμεσονύχτιων λεωφορείων της Αθήνας μπορεί να είναι γεννημένοι τον Ιούνιο του 1921, να παίρνουν χάπι για την κολπική μαρμαρυγή, να μένουν στους Αμπελόκηπους, να διαβάζουν πολύ, να μην αναγνωρίζουν τα κτήρια της Β. Σοφίας, να έχουν μια γάτα που το βλέμμα της είναι ίδιο με το δικό τους. Εγώ σε έναν επιβάτη του χ14 υποσχέθηκα πως θα του αφήσω τη φωτογραφία του στο ταχυδρομικό κουτί.
(μάρτης, 2018, 3.34πμ)».

Η φωτογραφία της μέχρι στιγμής έχει περίπου 40 κοινοποιήσεις στο Facebook και πάνω από 400 likes, αποδεικνύοντας πως τα καλύτερα καρέ, βγαίνουν τυχαία!



Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad