Εκ νέου ζήτησε την παραίτηση της Ελ. Αλειφέρη ο Π. Τατούλης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Εκ νέου ζήτησε την παραίτηση της Ελ. Αλειφέρη ο Π. Τατούλης


Εκ νέου κάλεσε την Ελένη Αλειφέρη(Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας) να παραιτηθεί, ο Πέτρος Τατούλης, κατά την ομιλία του, στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

«Η κ. Αλειφέρη είναι εκτός Περιφερειακής Αρχής. Την καλώ να παραιτηθεί γιατί υπάρχει ασυμφωνία, χαμένη εμπιστοσύνη, ενώ και η παραμονή της δείχνει ασυνέπεια σ’ αυτό που είχαμε συμφωνήσει», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, στην τοποθέτησή του για το ζήτημα των πιθανών υποκλοπών, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Το θέμα ήρθε ως τακτικό, στο περιφερειακό συμβούλιο, από συμβούλους μειοψηφικών παρατάξεων, οι οποίοι και στις ομιλίες τους, κατηγόρησαν την Περιφερειακή Αρχή για τον τρόπο που υποδέχθηκε και για το πώς αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει το … καυτό αυτό ζήτημα.

Συγχρόνως, διαπίστωσαν και … εσωτερικά προβλήματα στην περιφερειακή παράταξη της πλειοψηφίας, ενώ ζήτησαν και την υιοθέτηση ψηφίσματος απ’ το Σώμα, που θα καταδίκαζε τις πιθανές υποκλοπές και θα στήριζε την κ. Μαρία Αλειφέρη.

Ο κ. Τατούλης, αφού μίλησε σε … σκληρή γλώσσα και με προσωπικές αναφορές για αυτούς που νωρίτερα είχαν τοποθετηθεί στο ζήτημα, επανέλαβε ότι το θέμα είναι πολιτικό και ότι η Νέα Πελοπόννησος είναι ισχυρή, αφού είναι μέσα στην κοινωνία και το έργο της είναι, οι ίδιοι οι πολίτες.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Είναι παραμύθια όσοι λένε για συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έξι μήνες η κ. Αλειφέρη το κράτησε το θέμα μυστικό. Πρόκειται για θεσμική και πολιτική εκτροπή. Πρόκειται για καλοστημένο παιχνίδι κάτω απ’ το τραπέζι. Παιχνίδι με στόχευση. Αυτό που κάνει η αντιπολίτευση είναι άνανδρο. Δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα σε εμένα και την παράταξή μου. Είμαστε κυρίαρχοι, σκληροί και δοκιμασμένοι. Δείξτε εντιμότητα. Σταματήστε το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Την παραίτηση της κ. Αλειφέρη, ζήτησαν και οι Αντιπεριφερειάρχες, ενώ η ίδια, στην ομιλία της, επανέλαβε ότι δεν έχει κανένα λόγο να παραιτηθεί και ότι έπραξε και εξακολουθεί να πράττει αυτά που επιβάλουν ο θεσμικός της ρόλος, οι αξίες της, αλλά και οι εντολές της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης. Αρνητικός σε προοπτική παραίτησης, φάνηκε απ’ την ομιλία του και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Περικλής Μαντάς.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad