Μεγάλη η συμμετοχή στις εσωκομματικές της ΝΔ στην Κόρινθο.Σε κάθε περίπτωση, μόνο γαλάζιο δεν είναι το κλίμα των εκλογών…! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Μεγάλη η συμμετοχή στις εσωκομματικές της ΝΔ στην Κόρινθο.Σε κάθε περίπτωση, μόνο γαλάζιο δεν είναι το κλίμα των εκλογών…!



Στις εσωκομμματικές κάλπες προσέρχονται σήμερα 155.000 μέλη της ΝΔ -που κατέβαλαν τα 12 ευρώ για την κάρτα μέλους-, για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Και μπορεί ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης να έσπευδε να θριαμβολογήσει για τα πόσα νέα μέλη έχουν εγγραφεί, και για το ότι “ζητάμε λίγα από τους πολλούς και όχι πολλά από τους λίγους”, αλλα φαίνεται πως παρασκηνιακά μαίνονται σκληρές “μάχες” προκειμένου να εκλεγούν εκείνοι που αργότερα θα αποτελέσουν αναμφίβολα μια ελεγχόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τις εκλογές έχουν αμαυρώσει και καταγγελίες ορισμένων στελεχών ότι σε πολλά μέλη “πληρώθηκαν” οι συνδρομές από το κόμμα, προκειμένου να ελεγχθούν οι ψήφοι, αλλά και πως τελικά με τις “πληρωμένες συνδρομές” θα ψηφίσουν και άτομα άσχετα με το κόμμα.


Σε κάθε περίπτωση, μόνο γαλάζιο δεν είναι το κλίμα των εκλογών… Είναι πολλά τα μαύρα σύννεφα που το σκιάζουν….

Σήμερα στην Κόρινθο η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα
































Τις φωτογραφίες τις πήραμε από το ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad