Ο Σπύρος Φωκάς μιλά για τον οικονομικό Γολγοθά του.Και η ζωή του στο Καλαμάκι Κορινθίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ο Σπύρος Φωκάς μιλά για τον οικονομικό Γολγοθά του.Και η ζωή του στο Καλαμάκι Κορινθίας


«Έφυγα οριστικά από την Αθήνα, γιατί ήταν θέμα επιβίωσης για εμένα και την γυναίκα μου. Ζούμε με μια σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς», παραδέχτηκε ο Σπύρος Φωκάς αναφερόμενος στον οικονομικό Γολγοθά που βιώνει αλλά και το πώς έχασε τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής.

Μιλώντας στην Espresso, ο Σπύρος Φωκάς εξήγησε πως μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου ζούσαν σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη, αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε να ζήσουν στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας: «Ευτυχώς και οι δυο είμαστε λιτοδίαιτοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά» και τόνισε ότι ο «Έχω μια μικρή σύνταξη 600 ευρώ. Με αυτό ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς»!

Όσον αφορά την απόφασή τους να φύγουν από την Αθήνα, σχολίασε: «Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ήταν οικονομική ανάγκη. Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην Αθήνα. Τα έξοδα έτρεχαν και δεν ξέραμε πώς να τα καλύψουμε».

Αναφορικά με τα χρήματα που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια από τη δουλειά του, προέβη στην εξής αποκάλυψη: «Φυσικά και απέκτησα χρήματα. Όμως μου έτυχε μια στραβή. Ένα πολύ δικό μου πρόσωπο πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όλα όσα είχα αποταμιεύσει. Έτσι έχασα τα πάντα!».

Πηγή: Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad