Γίνε Εθελοντής στο 1ο ΣΧOΙΝΑΘΛΟΝ σπριντ ΤΡΙΑΘΛΟΝ (Πρόγραμμα) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Γίνε Εθελοντής στο 1ο ΣΧOΙΝΑΘΛΟΝ σπριντ ΤΡΙΑΘΛΟΝ (Πρόγραμμα)


Βοήθα και εσύ την 1η Διοργάνωση τριάθλου στον Σχοίνο Κορινθίας ως εθελοντής και νιώσε την εμπειρία  επικοινώνησε 2744057500

Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΧΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ –ΤΡΙΑΘΛΟΥ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ διοργανώνει αγώνες ΑΤΟΜΙΚΟΥ και ΟΜΑΔΙΚΟΥ τριάθλου για όλες τις ηλικίες.

30 Ιουνίου 2018

ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ  Ώρα 6 μ.μ
(750μ ΚΟΛΥΜΠΙ-20 χλμ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ -5 χλμ ΤΡΕΞΙΜΟ)                                               (ΑΤΟΜΙΚΟ-ΟΜΑΔΙΚΟ)

2)  ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ :  8:00μ.μ(100μ ΚΟΛΥΜΠΙ-2χιλ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-500μ ΤΡΕΞΙΜΟ)
Συν-διοργανωτές :  ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΧOΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΥΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Εκκίνηση  Αγώνα Γυναικών Ανδρών  Σάββατο απόγευμα 30 Ιουνίου 2018   6:00 μμ από Αγία Σωτήρα παραλία Σχοίνου  Δήμου Λουτρακίου. Εκκίνηση μαθητικού 8:00μμ.
Απονομές  νικητών 9:00μμ
                                   
Με  εντατικούς  ρυθμούς κορυφώνονται  οι προετοιμασίες για το Ανοιχτό  πρωτάθλημα όπεν τριάθλου που σηματοδοτεί και την πρώτη σύνθετη αθλητική  εκδήλωση( και όχι μόνο)στην ιστορία της πανέμορφης ευρύτερης περιοχής.
Στόχος  η αναβάθμιση του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας στα πλαίσια μαζικού αθλητισμού – δια  βίου άθλησης- ευγενούς άμιλλας.
Καλούμε όλους και όλες να προσεγγίσουν και να γνωρίσουν  αγωνιζόμενοι την ονειρεμένη τοποθεσία ανάμεσα στις πλαγιές των Γερανείων και του Κορινθιακού κόλπου.   
Η ποδηλατική διαδρομή θα πραγματοποιηθεί δύο φορές επί 10 χιλιόμετρα περιφερικά του   Σχοίνου και δεξιότερα προς Βαμβακιές με σύνολο υψομετρικών 280 μ.

Η  δρομική  διαδρομή 2.500μ επίσης προς  Βαμβακιές και 2.500μ επιστροφή   με σύνολο υψομετρικών 40μ.
                                                                           
ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Θα βραβευτούν με κύπελλα  οι τρείς 1οι  1ες   της γενικής κατάταξης  οι οποίοι δεν θα ενταχτούν στις βραβεύσεις ηλικιακών   κατηγοριών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  Γυναικών-Ανδρών  -18-29 30-39 40-49  50-59 60+ όπου οι 1οι 1ες  θα λάβουν Κύπελλα και 2οι 3οι μετάλλια. 
Η κατηγορία του ομαδικού  θα είναι μία ανεξαρτήτου φύλου με δύο ή τρείς αθλητές –ες και  θα βραβευτούν οι τρείς πρώτες ομάδες με κύπελλο.
Μαθητικό:  Οι 1οι  1ες που θα λάβουν μέρος στο τρίαθλο  Θα βραβευτούν με κύπελλο και 2οι  3οι  με μετάλλια.  Οι εγγραφές των μαθητών  θα ανοίξουν στην Γραμματεία  στις 6:30 μ.μ με παρουσία των γονιών τους  για υπογραφή συμμετοχή τους . Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος και σε ένα αγώνισμα της αρεσκείας τους  με διαφορετικούς αριθμούς. Όλοι οι τερματίζοντες και στους δύο αγώνες θα λάβουν μετάλλια. Η χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά με  (τσιπ) από την εταιρία HEXLTD. Για την ασφάλεια των αθλητών θα παρθούν όλα τα μέτρα με τροχαία, ναυαγοσώστες ασθενοφόρο –γιατρό, εθελοντές –κριτές.
Απαγορεύονται  οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές  και τα ποδηλατικά (γκρούπ-κολλητήρια).
Παρακαλούνται  οι αθλητές να είναι τουλάχιστον  1 ώρα νωρίτερα στην γραμματεία για παραλαβή  συμμετοχής τους και να φέρουν σκουφάκι κολύμβησης και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ  ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  http://bit.ly/sxoinathlon2018   
«Όσοι  αγωνιστούν θα υπογράψουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχουν βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας για την καλή τους υγεία και  φυσική τους κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση έναντι των διοργανωτών για τυχόν σωματική -υλική και ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.»
Οι ενδιαφερόμενοι  από το λεκανοπέδιο Αττικής  μπορούν να έρθουν μέσω Μεγάρων –Αλεποχωρίου  και μέσω Λουτρακίου Περαχώρας .

Οργανωτική επιτροπή:  Πρόεδρος Επαγγελματιών  κ. Γιώργος Λάμπρου 6974768818                           e-mail: epagelmatiessxoinou@gmail.com 
Βασίλης Κρεμμύδας  6945218082.
Τεχνικά θέματα  6945536280.


                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad