Σκληρή ερώτηση - ράπισμα στον Αλέκο Πνευματικό | Σφυροκόπημα χωρίς έλεος με αμείλικτα ερωτηματικά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Σκληρή ερώτηση - ράπισμα στον Αλέκο Πνευματικό | Σφυροκόπημα χωρίς έλεος με αμείλικτα ερωτηματικά




Επειδή σε πρόσφατη ανάρτηση που κάναμε σχετικά με το καθεστώς υπό το οποίο έγινε τελευταία μια συνέντευξη τύπου του Αλέκου Πνευματικού, ασχοληθήκαμε με διάφορα που ακούγονταν πίσω από τις κάμερες και έδιναν την αίσθηση ενός είδους "λογοκρισίας", οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και τις στιγμές που το δημοσιογραφικό "μαχαίρι" φτάνει στο κόκκαλο.


Χρειάστηκαν να περάσουν 2 αποτυχημένες προσπάθειες του Αλέκου Πνευματικού να διεκδικήσει το Δήμο Κορινθίων και 3 επιτυχημένες, από το 1998, σχεδόν 20 (είκοσι) χρόνια δηλαδή, άπειρες συνεντεύξεις τύπου, εκατοντάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις, για να δεχθεί επιτέλους ένα σκληρό ερώτημα, αντάξιο της εμπειρίας και της πολυετούς του δημαρχιακής παρουσίας.


Το ερώτημα τέθηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση.


Πρόκειται πραγματικά για μια ερώτηση κανονικό μακελειό, μια ερώτηση ράπισμα που από τη μια τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση για τη σκληρότητά της και από την άλλη χωρίς έλεος έθεσε συμπυκνωμένα όλα εκείνα που απασχολούν τους πολίτες και την καθημερινότητα του Δήμου.


Το ερώτημα - καταπέλτης ήταν το εξής :



"Μήπως κουράσατε γιατί είστε έντιμος, έμπειρος, αποφασιστικός, συντονιστής, τρέχετε παντού, μήπως αυτό φέρνει κούραση στους πολίτες όπως το ισχυρίζονται κάποιοι ;"



Αυτό το αμείλικτο ερώτημα έφερε σε πολύ δύσκολη τον Αλέκο Πνευματικό που με λίγες λέξεις βρέθηκε στα σχοινιά προσπαθώντας να ξεφύγει από το σφυροκόπημα.

Η αποκαλυπτική ερώτηση τον έκανε να αναζητήσει λεκτικούς τρόπους διαφυγής, αλλά στάθηκε αδύνατο, οπότε και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.


Δείτε το :






Θα πάρει καιρό στον Αλέκο Πνευματικό να ξεπεράσει αυτό το σφυροκόπημα. Γιατί τελικά, "αυτό είναι το θέμα". Αυτά είναι τα ερωτήματα - φωτιά.

Το αποκαλυπτικό ερώτημα διεκδικεί υποψηφιότητα για τα ετήσια βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας "Τζ. Μπότση".




Diogenis-press

ΚΡΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad