Τι σχέση έχει το Κούγκι με τον Λυμπερόπουλο; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Τι σχέση έχει το Κούγκι με τον Λυμπερόπουλο;


«Ο Λυμπερόπουλος εκπροσωπεί 80.000 οικογένειες και τις εκπροσωπεί μέχρι θανάτου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ
Με απειλές ότι «θα το κάνει Κούγκι» αν στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή ενταχθεί τροπολογία που θα αφορά τον κλάδο των ταξί απείλησε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος στην ομιλία του κατά τη συγκέντρωση των οδηγών ταξί στην οδό Μάρνη.

«Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και μπει κάποια τροπολογία που μας αφορά τότε θα γίνει Κούγκι» είπε ο κ. Λυμπερόπουλος.

Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι «αύριο θα γίνει η μεγάλη μάχη και από την πλευρά μου και από την πλευρά όσων συμμετέχουν. Εμείς
ξεκινήσαμε προληπτικά και μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύρο το μεσημέρι θα είμαστε στο δρόμο με τρόπο που θα κάνει πάταγο. Αύριο θα ορίσουμε χώρους που θα μάθετε τελευταία στιγμή, θα είνα όλα τα αυτοκίνητα σε πορεία χωρίς στάθμευση σε όλη την Αττική».

Έστειλε επίσης μήνυμα «προς κάθε κατεύθυνση και σε όλα εκείνα τα λαμόγια που θέλοντας να απαξιώσουν και να τελειώσουν εμένα για να τελειώσουν τον κλάδο. Ο Λυμπερόπουλος εκπροσωπεί 80.000 οικογενειες και τις εκπροσωπεί μέχρι θανάτου. Όσοι από αυτούς νομίζανε ότι θα βρουν δούρειους ίππους να εξαγοράσουν αυτό τον κλάδο κούνια που τους κούναγε δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν».

Υπενθυμίζεται ότι οι οδηγοί ταξί απεργούν σήμερα καθώς καταγγέλλουν ότι οι Θεσμοί επιθυμούν «να βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην Uber».


ΠΗΓΗ:.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad