Όλα τα νέα των τελευταίων ημερών στην ποδοσφαιρική Κορινθία.. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Όλα τα νέα των τελευταίων ημερών στην ποδοσφαιρική Κορινθία..


Μια επεισοδιακή σεζόν τελείωσε για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και πλεον οι σύλλογοι έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τους έτσι ώστε να βρεθούν έτοιμοι για την ερχόμενη. Παρατηρούμε πως τα τελευταία χρόνια ο προγραμματισμός των ομάδων ξεκινά πιο νωρίς, σε επίπεδα επαγγελματικού ποδοσφαίρου δηλαδή – χρονικά- και είναι αυτό κάτι εξόχως ενθαρυντικό. Πάμε να δούμε σε τίτλους μερικές από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.


  •  Παρελθόν από την Ελλάς Βέλου ο Γιάννης Αναστασιάδης. Έναες άνθρωπος που υπηρέτησε τον σύλλογο του Βέλου για αρκετά χρόνια, αποφάσισε πρόσφατα πως ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα.
  • Στον Ασπρόκαμπο που θα βρεθεί τη νέα σεζόν στην Β’ Κορινθίας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Γιώργος Αγγελής. Ο νεαρός κόουτς ύστερα από 2 χρόνια στα Ταρσινά ’97, με επιτυχίες και καλή πορεία, αναλαμβάνει τον ΑΟ Ασπροκάμπου στη νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.
  • Τέλος ύστερα από 6 χρόνια στους “οράνιε” ο Αλέξης Ζερβός. Ο εκ των αρχηγών του ΑΟ Λουτράκι στην μεγάλη πορεία και στις εθνικές κατηγορίες, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.
  • Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Περαχώρας ο Θέμης Τσιούτσιος. Ο νεαρός τεχνικός που πραγματοποίησε με την ομάδα του εξαιρετικό 2ο γύρο, αποτελεί πλέον παρελθόν από την Περαχώρα και σίγουρα αναμένουμε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.
  • Επιστροφή Λεκουσιώτη στον Παννεμεατικό. Ύστερα από 1,5 χρόνο περίπου ο κόουτς επιστρέφει στη Νεμέα και ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει για τους “βυσσινί”.
  • Στον Αρη Βοχαϊκού ο Χρήστος Αντωνόπουλος. Ο έμπειρος αθλητής που την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αγίου Γεωργίου, έρχεται στους κιτρινόμαυρους της Βόχας για να τους βοηθήσει στο βήμα παραπάνω την ερχόμενη σεζόν.
  • Με Γιώργο Καρσιώτη και βοηθό του τον Παναγιώτη Παναγόπουλο πλέον στον πάγκο του ο Πέλοπας Κιάτου. Στροφή στα καταξιωμένα νειάτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση των “Πελοπίδων” με το δίδυμο που προαναφέραμε να αναλαμβάνει πλέον δράση. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Πέλοπας επιστρέφει στην Α’ κατηγορία Κορινθίας με στόχο να πρωταγωνιστήσει ξανά. Ανανεώσεις αθλητών είχαμε επίσης την εβδομάδα που μας πέρασε. Αθλητές σημαίες όπως οι Παπαβασιλείου, Μπούκης, Πράττος και άλλοι θα συνεχίσουν στην αγαπημένη τους ομάδα.
  • Ο Γιάννης Χόντια ανανέωσε με τον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου. Για σερί σεζόν θα κάθεται στον πάγκο του συλλόγου με τον οποίο έχει κατακτήσει μεγάλες επιτυχίες. Είναι δε ο μακροβιότερος σε πάγκο Κορινθιακής ομάδας αυτή ττη στιγμή, με το ρεκορ του να μην απειλείται άμεσα.
  • Ο Κώστας Τριανταφύλλου είναι ο νέος κόουτς του Άρη Βοχαϊκού, έπειτα από την εποχή Βελέντζα στους κιτρινόμαυρους. Στόχος η καλή παρουσία στο ερχόμενο πρωτάθλημα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Ανανέωσε με τον Πανκαμαριακό ο Χαράλαμπος Ρενέ Κόνδης. Ο έμπειρος κιπερ από το Ξυλόκαστρο, αποφάσισε να συνεχίσει ακόμη μια χρονιά την καριέρα του, καθώς ακόμη τα πόδια του κρατάνε και έχει την διάθεση αλλά και την εμπειρία για να βοηθήσει τον σύλλογο.

Αυτες οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών σε τίτλους για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ:revista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad