Δελτίο Τύπου Νίκου Σταυρέλη για την απόσυρση τουΧρήστου Χασικίδη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Δελτίο Τύπου Νίκου Σταυρέλη για την απόσυρση τουΧρήστου ΧασικίδηΔελτίο Τύπου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ – Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ – Ο ΦΙΛΟΣ

Η απόσυρση του Χρήστου Χασικίδη από την εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαϊου, μόνο θλίψη προκαλεί σε όσους αγαπούν πραγματικά την Κόρινθο και τα χωριά της.

Για όσους δε βλέπουν την αυτοδιοίκηση ως καριέρα, δεν αισθάνονται ως οι μόνοι ειδήμονες, η απουσία του Χρήστου από τα δημοτικά πράγματα της επόμενης τετραετίας είναι απώλεια.

Ένας άνθρωπος με βαθειά δημοκρατική παιδεία, ήθος, έμφυτη ευγένεια και προσφορά στην κοινωνία και την πόλη, θα λείψει πολύ από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η προσωπική του επιλογή να ακολουθήσει τον αληθινό δρόμο της επιστήμης και της προσφοράς στον άνθρωπο μέσα από το ΕΣΥ είναι απόλυτα σεβαστή και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ευθύνη του απέναντι στους συμπολίτες μας.

Η Κόρινθος έχει ανάγκη από επιστήμονες και ανθρώπους τέτοιου βεληνεκούς.

Ο Χρήστος με τιμούσε πολλά χρόνια με τη φιλία του, με αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης, αγάπης και σεβασμού σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε άριστη συνεργασία στο Δήμο και το έλεγα πάντα.

Φίλε Χρήστο σου υπόσχομαι ότι θα παλέψω μέχρι το τέλος για τη συμμετοχική δημοκρατία στην Κόρινθο, για να μην είναι δημαρχοκεντρικό το σύστημα της τοπικής εξουσίας, αλλά και για ανανέωση προσώπων, ιδεών και προγραμματικών θέσεων.

Η υποψηφιότητα σου έβαλε ψηλά τον πήχυ και προκαταβολικά σε ευχαριστούμε όλοι για αυτό. Σε χάνει ο δήμος – προσωρινά ελπίζω – αλλά η Κορινθιακή κοινωνία σε κερδίζει για πάντα σαν τον δικό της γιατρό που έχει τόσα να προσφέρει. Πάλι διάλεξες το δύσκολο δρόμο.

Νίκος Σταυρέλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Κόρινθος 13/08/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad