Έφυγε από τη ζωή ο Έλληνας «πρωτομάστορας» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Έφυγε από τη ζωή ο Έλληνας «πρωτομάστορας» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου


Την απώλεια του Έλληνα Αρχιμηχανικού Ασκληπιού Δημόγλου ανακοίνωσε η «οικογένεια» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Γεννημένος στη Λειβαδιά τον Ιανουάριο του 1947, ο Ασκληπιός Δημόγλου έκανε σπουδές Πολιτικού Μηχανικού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εργάσθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας την περίοδο 1975-1980 σε έργα Πολιτικού Μηχανικού.

Κατά το διάστημα 1980 έως 1986 διετέλεσε Διευθυντής στις θυγατρικές εταιρείες της Ε.Κ.Τ.Ε., "ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε." και "ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ Α.Ε." στην υλοποίηση οικιστικού προγράμματος σε Ζώνες Ενεργού Πολεοδομίας στη Θράκη.

Συνέχισε τη σταδιοδρομία του στην εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ», ως στέλεχος της οποίας συμμετείχε, από το 1993, σε όλες τις φάσεις εξέλιξης των διαπραγματεύσεων του Έργου της Ζεύξης Ρίου Αντιρρίου, από τη δημοπράτηση μέχρι και την υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης

.
Συμμετείχε επίσης σε όλες σχεδόν τις δημοπρατήσεις των Μεγάλων Έργων με Συγχρηματοδότηση - Παραχώρηση, της ίδιας περιόδου.

Από το 1996 μέχρι και την ολοκλήρωση της Ζεύξης, είχε τις ιδιότητες του Αναπληρωτή Διαχειριστή και Αναπληρωτή Διευθυντή Έργου της "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΕΦΥΡΑ".

Η κηδεία του θα λάβει χώρα αύριο, Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 16:30 στο Νεκροταφείο Κηφισιάς.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του εκλιπόντος προτείνει την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Λειβαδιάς «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» (http://agia-tavitha.gr/) το οποίο εν ζωή ενίσχυε και ο ίδιος ο θανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad