Μεγάλες Μέρες Νεμέας:Οινοποιεία… και για παιδιά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Μεγάλες Μέρες Νεμέας:Οινοποιεία… και για παιδιά


Τι θα λέγατε για μια βόλτα στον αμπελώνα με άλογα και πόνυ;

Ξεναγήσεις με τρενάκι στους αρχαιολογικούς χώρους και τα οινοποιεία της Νεμέας;

Τρύγο και παραδοσιακό πάτημα σταφυλιών, παραμύθια για μικρούς και μεγάλους τρυγητές και λιχουδιές με μούστο και άλλα εκλεκτά εδέσματα του τρύγου;

Τα οινοποιεία Λαφαζάνη και Παλυβού υποδέχονται όλη την οικογένεια στις Μεγάλες Μέρες Νεμέας

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας και ο Δήμος Νεμέας, τα επισκέψιμα οινοποιεία είναι ανοικτά όλη μέρα με πλήθος εκδηλώσεων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για 14η χρονιά, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένο στο κρασί ΠΟΠ Νεμέας, το δημοφιλές Αγιωργίτικο, στο Νεμεάτικο Αμπελώνα και στον οινικό τουρισμό με «ξεναγούς» τα οινοποιεία της περιοχής, τα οποία ανοίγουν τις πύλες και τους αμπελώνες τους με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Δύο όμως οινοποιεία κάνουν τη διαφορά στους λάτρεις του κρασιού που είναι και γονείς.

Το οινοποιείο Λαφαζάνη, εκτός από τις γευσιγνωσίες και τις ξεναγήσεις που θα πραγματοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την ιππική σχολή «VAGONI CAFÉ» θα αναλάβει να κάνει μικρούς και μεγάλους, βόλτα με άλογα και πόνυ στον ιδιόκτητο αμπελώνα του οινοποιείου μέχρι τον Ναό του Ηρακλέους. Επίσης, την Κυριακή το πρωί θα υποδεχθεί όλη την οικογένεια σε ένα «πάρτι» που αγαπούν μικροί και μεγάλοι με τρύγο, παραδοσιακό πάτημα σταφυλιών, BBQ, μουσική και μούστο για σπιτικά γλυκά. Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του οινοποιείου.

Από την άλλη, το οινοποιείο Παλυβού μας πάει το Σάββατο και την Κυριακή με το «τρενάκι του τρύγου» ένα μαγευτικό ταξίδι ανάμεσα στους καταπράσινους αμπελώνες της αρχαίας Νεμέας, στον αρχαιολογικό χώρο και τα υπόλοιπα αξιοθέατα με στάση 20 λεπτών στην κεντρική πλατεία για γευσιγνωσία. Την Κυριακή δε, προσκαλεί όλη την οικογένεια για τρύγο και «πάτημα», ενώ παράλληλα η αφηγήτρια Μαρία Παπανικολάου με τα παραμύθια της, θα μετατρέψει τα παιδιά σε μικρούς τρυγητές και οινοποιούς μιας άλλης εποχής Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του οινοποιείου.

Δείτε περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα των ημερών στην ιστοσελίδα: Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2018! [Αναλυτικό πρόγραμμα Οινοποιείων] | Corinthia.Events, ενώ για περισσότερες ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά ακολουθήστε www.mamakita.gr και τη σελίδα facebook.com/mamakita.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad