ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ


ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ (https://www.civilprotection.gr/el/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE) ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΣΚΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
Μέθοδος αποφυγής ευθυνών: το μοίρασμά τους σε όλους.  Μην διαχέετε τις ευθύνες, γιατί, όπως λένε: όταν όλοι είναι υπεύθυνοι κανένας δεν είναι υπεύθυνος. Όταν όλα είναι τέχνη τότε δεν υπάρχει τέχνη. Η απόδοση ευθύνης σε ένα λαό, η ενοχοποίησή του, είναι ο τρόπος για να αποδεικνύουν την ανάγκη επιτροπείας του, την αποδέσμευση της πράξης των κυβερνώντων από την εντολή του λαού.
Καμιά ενοχοποίηση δεν θα μπορούσε να «πιάσει» αν δεν προ-υπήρχε το βαθύ συλλογικό αίσθημα μειονεξίας του Λαού μας, χρόνια καλλιεργημένο. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ.
Οι κυβερνήσεις φταίνε, γιατί κάνουν ό,τι μπορούν να έχουν απαίδευτο λαό, να μπορούν να τον χειραγωγούν και τα έχουν καταφέρει απόλυτα! ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ, ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΝ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.
Όλα τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγουν δημοσιεύσεις για  αυθαιρετούντες   κ.λ.π,  ώστε να συμπεραίνεται ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι. Μία ισχυρή επίδραση Παγκαλισμού εξυπηρετεί: μαζί τα φάγαμε, μαζί τα κάψαμε. Αλλά το αυτομαστίγωμα δεν είναι ίαση.

Του Γρηγόρη Κλαδούχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad