Το TR1ATHLON επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Το TR1ATHLON επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι


Το TR1ATHLON επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι



TR1ATHLON Age Group ανοιχτό για όλους και μαζί το elite men–women της Ε.Ο.Τριάθλου Α/Γ το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στο Λουτράκι

Οι εγγραφές γίνονται στο link:

                                  http://www.energyraces.gr/register/loutraki/


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU), o Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), διοργανώνουν στο Λουτράκι το ETU EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP & FESTIVAL 2018, από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU), της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, έχει δε ενταχθεί και στο πρόγραμμα «Mythical Peloponnese».



Ωστόσο, το πρόγραμμα δε θα περιλαμβάνει μόνο τις δραστηριότητες του ETU EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP & FESTIVAL 2018. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Loutraki TR1ATHLON Age Group αλλά και το elite men–women της Ε.Ο.Τριάθλου για 2018 για την Κατηγορία των Ανδρών και Γυναικών. Θα είναι μια πραγματική γιορτή του Τριάθλου και των Multisports!



Το TR1ATHLON των κατηγοριών Age – Group είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές, αθλούμενους η φίλους του Τριάθλου και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Παράλληλα θα λάβει χώρα και σκυταλοδρομία με κάθε συμμετέχοντα της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του τριάθλου. Για να συμμετάσχετε στις κατηγορίες του elite men-women της Ε.Ο.ΤΡΙ. είναι υποχρεωτικό να έχετε δελτίο αθλητή σε Σύλλογο της δύναμης της Ε.Ο.ΤΡΙ.



Όλοι οι φίλοι και οι αθλούμενοι του τριάθλου, έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή. Γι’ αυτό μην χάνεις στιγμή και δήλωσε τώρα συμμετοχή σε κάποιο από αυτά τα events και ταυτόχρονα έλα στο Λουτράκι να παρακολουθήσεις το μέλλον του Ευρωπαϊκού τριάθλου εν δράσει.



Πάρε μέρος κι εσύ στη γιορτή! Υπάρχουν events για όλους!



Αναλυτικά την προκήρυξη για το κάθε event θα βρείτε στα link:



Loutraki Triathlon1 Age Group & Elite Men- Women Ε.Ο.Τριάθλου 2018

Open Day Aquathlon

 Triathlon Mixed Relay Championship 2018



Οι εγγραφές γίνονται στο link:

http://www.energyraces.gr/register/loutraki/




Μη χάνεις στιγμή και δήλωσε συμμετοχή τώρα!



Ακολουθείστε την διοργάνωση στα social media

Facebook https://www.facebook.com/Triathlon1Hellas/

Instagram https://www.instagram.com/triathlon1hellas/



www.triathlon-hellas.com


ΠΗΓΗ:energyraces.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad