Μεγάλη φωτιά στη Μάνη - Δύο πυροσβέστες τραυματίες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη φωτιά στη Μάνη - Δύο πυροσβέστες τραυματίες


Με θλαστικά τραύματα ο ένας πυροσβέστης, εγκαύματα φέρει ο δεύτερος - Στο έργο της κατάσβεσης της  φωτιάς στη Μάνη, επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου, δύο Canadair, δύο αεροσκάφη τύπου PZL και ένα ελικόπτερο
Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Σιδηροκάστρου, στην ανατολική Μάνη.

Σύμφωνα  με την Πυροσβεστική, δύο πυροσβέστες έχουν τραυματιστεί. Ο ένας έχει υποστεί θλαστικό τραύμα, ενώ ο δεύτερος φέρει εγκαύματα, χωρίς ωστόσο να είναι σοβαρά.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης και καίει δασική έκταση, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλείται κάποια κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αυτή τη στιγμή επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου, δύο Canadair και δύο αεροσκάφη τύπου PZL και ένα ελικόπτερο.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, είχε εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών, για σήμερα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς επιπέδου 4, καθώς υπάρχουν ισχυροί άνεμοι.


Σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Σιδηροκάστρου, στην Ανατολική Μάνη. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου, 2 Α/Φ Canadair και 2 Α/Φ PZL.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad