Παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό από Καραμανλή και Σαμαρά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό από Καραμανλή και Σαμαρά


Οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την κρίσιμη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αναμένεται να προβούν κατά την είσοδό τους στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την κρίσιμη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόκειται να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας της κεντροδεξιάς παράταξης, σε μια προεκλογική περίοδο που έχει αρχίσει ήδη άτυπα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται κυρίως η δήλωση του κ. Καραμανλή, έπειτα από την μεγάλη συζήτηση που άνοιξε τις τελευταίες ημέρες, περί Καραμαλίκης κληρονομιάς, την οποία επιχείρησαν να οικειοποιηθούν πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα είναι υπουργοί στην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (Πάνος Καμμενος, Κατερίνα Παπακώστα) αλλά και από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, που προσπάθησαν με τοποθετήσεις τους να διεμβολίσουν την κεντροδεξιά παράταξη.


ΠΗΓΗ:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad