Θα φορούσατε ποτέ παντελόνι με φούστα; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Θα φορούσατε ποτέ παντελόνι με φούστα;


To έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόν. Να φοράμε ένα μίνι φόρεμα που δεν θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε μόνο του με τζιν από κάτω. Και τώρα; Mήπως ήρθε η στιγμή να το ξαναδούμε;

   Το είδαμε και  στην αρχή μας ξένισε. 


 Γιατί αλλιώς δείχνουν οι προτάσεις των σχεδιαστών στην πασαρέλα και διαφορετικές μοιάζουν όταν προσπαθούμε να τις υιοθετήσουμε στην αληθινή ζωή.

   Και μόλις  συνηθίσαμε στην ιδέα, το δοκιμάσαμε. Πήραμε δηλαδή όλα τα φορέματα που δεν φορέθηκαν στη ντουλάπα, και επιχειρήσαμε να τα συνδυάσουμε με ένα μονόχρωμο παντελόνι ή τζιν.

   Για μια πιο  ανεπιτήδευτη, από που λέμε επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση. 


 Οπότε δεν έχουμε παρά να πειραματιστούμε. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα πρέπει να πάμε αμέσως στην έτοιμη και δοκιμασμένη λύση του μαύρου κολάν, γιατί τότε δεν προτείνουμε κάτι καινούργιο αλλά ανατρέχουμε σε μια τάση που κράτησε για πάντα και δεν θα θέλαμε να την ξαναδούμε σύντομα.

   Οπότε είναι  προτιμότερο να παίξουμε με καινούργια στοιχεία. Αέρινα φορέματα, εμπριμέ, μονόχρωμα, με την τεχνική του layering. Δηλαδή; Θυμηθείτε το κρεμμύδι. Και αρχίστε να προσθέτετε και να αφαιρείτε στρώσεις. Έρχεται χειμώνας.

 ΠΗΓΗ:sandytsantaki.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad