«Μάχη» για τη διαδοχή του Παναγιώτη Νίκα στον δήμο Καλαμάτας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

«Μάχη» για τη διαδοχή του Παναγιώτη Νίκα στον δήμο Καλαμάτας


Έντονο είναι το παρασκήνιο στην Καλαμάτα για τη διαδοχή του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος δίνει τη μάχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δεν «παραχωρεί» μέχρι στιγμής δαχτυλίδι διαδοχής σε κανέναν από τους επίδοξους «μνηστήρες».

Τα πράγματα περιπλέχθηκαν ακόμα περισσότερο μετά την ανακοίνωση δύο υποψηφιοτήτων, από τη Μαρία Οικονομάκου και την Ελένη Αλειφέρη. Οι δύο κυρίες, που διεκδικούν τη δημαρχία, μπερδεύουν πολύ το προεκλογικό σκηνικό, καθώς είναι και οι δύο δυναμικές, με πρόγραμμα και συνδυασμούς.

Δεν είναι λίγοι πάντως στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τα βρουν μέχρι τις εκλογές. Εκείνο που επισημαίνουν όσοι διακινούν το παραπάνω σενάριο είναι ότι αυτό θα γίνει με αμοιβαία παρέμβαση τόσο της Πειραιώς όσο και του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, καθώς, όπως προσθέτουν, «δεν είναι δυνατόν η Ν.Δ. να κατεβεί διασπασμένη στη μεγαλύτερη πόλη της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Στην κατεύθυνση αυτή δείχνει και το γεγονός ότι η υποψηφιότητα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παύλου Μπουζιάνη, «κάηκε» πριν καν «ψηθεί», παρόλο που είχε παρουσιαστεί ως ενωτική και ήπια. Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ακούγεται πάντως ότι ενδέχεται να περιπλεχθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση, αν ανακοινώσει υποψηφιότητα και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, όπως φημολογείται εντόνως. Οπότε η Πειραιώς θα κληθεί να αναλάβει άμεσα δράση.

ΠΗΓΗ:kalpi19.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad