Στην Ελλάδα γυρίστηκε διαφήμιση για το Peugeot 5008 που θα προβληθεί στο εξωτερικό - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Στην Ελλάδα γυρίστηκε διαφήμιση για το Peugeot 5008 που θα προβληθεί στο εξωτερικό


Η Ελλάδα διαθέτει μοναδικά μέρη που θα ζήλευε κάθε τηλεοπτική παραγωγή του Χόλυγουντ. Το ξέρουμε, το συζητάμε μεταξύ μας αλλά στο... δια ταύτα, όλα αυτά αποτελούν θέμα συζήτησης σε πολλές παρέες.

Αν και παραμένει γνωστό πόσο δύσκολο είναι το θέμα της γραφειοκρατίας και των αδειών στην Ελλάδα, υπάρχουν και περιπτώσεις που ξεπερνούν τα εμπόδια και δημιουργούν τηλεοπτικό προϊόν εντός συνόρων.


Γυρίσματα στο Ελληνικό

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Peugeot. Συγκεκριμένα και πριν από έναν περίπου μήνα Περισσότεροοι από 100 επαγγελματίες συμμετείχαν στην υλοποίηση της διαφήμισης του γαλλικού SUV...γυρίστηκε στην Ελλάδα και στην περιοχή του Ελληνικού (στο παλιό αεροδρόμιο) μία τηλεοπτική διαφήμιση για το μεγάλο SUV με την ονομασία 5008.

Οι Γάλλοι μετέφεραν στη χώρα μας δεκάδες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με δικούς μας για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το γύρισμα διήρκησε σχεδόν μία εβδομάδα (προετοιμασία και γυρίσματα) και εργάστηκαν σχεδόν 100 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr το υλικό (που θα δούμε) περιλάμβανε δεκάδες... drones σε παράταξη ενώ αίσθηση σε όλους έκαναν οι τεράστιοι προβολείς που είχαν στηθεί για να κάνουν τη νύχτα... μέρα! 


Η επόμενη διαφήμιση που θα προβληθεί στο εξωτερικό και θα φορά στο Peugeot 5008 γυρίστηκε στην Ελλάδα...
Η επόμενη διαφήμιση που θα προβληθεί στο εξωτερικό και θα φορά στο Peugeot 5008 γυρίστηκε στην Ελλάδα...


Αναμονή...

Προς το παρόν το υλικό δεν έχει βγει στην δημοσιότητα, κάτι που αναμένουμε για να δούμε τι κατάφεραν να δημιουργήσουν οι Γάλλοι στην Ελλάδα...

ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad