«Δεν θα σας προδώσω ποτέ» είπε στον Μητσοτάκης ο Νίκας, «φωτογραφίζοντας» Σαμαρά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ» είπε στον Μητσοτάκης ο Νίκας, «φωτογραφίζοντας» Σαμαρά


«Ηχηρή» η απουσία του πρώην Πρωθυπουργού από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι ήταν από τη Μεσσηνία και ειδικά από την Καλαμάτα, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να μην πάει. Με την απουσία του, η οποία συζητήθηκε εκτενώς απ’ όσο μαθαίνουμε, ο πρώην Πρωθυπουργός ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτούς που υποστηρίζουν ότι τηρεί αποστάσεις από την υποψηφιότητα του κ. Νίκα για την Περιφέρεια.

Αλλά και ο νυν δήμαρχος της Καλαμάτας, από την πλευρά του, ξεκαθάρισε ότι δεν χρειάζεται την… πλάτη του Σαμαρά για να εκλεγεί, δηλώνοντας… ταμένος στον αρχηγό του κόμματος. «Δεν θα σας προδώσω ποτέ», είπε ο Παναγιώτης Νίκας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «φωτογραφίζοντας» τον Αντώνη Σαμαρά.

Τουλάχιστον έτσι εξέλαβαν οι «γαλάζιοι» παρευρισκόμενοι την παραπάνω δήλωση, κάτι το οποίο συζήτησαν σχετικά στα «πηγαδάκια» που δημιούργησαν μετά το τέλος της εκδήλωσης.ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad