Συγκλονιστικό τροχαίο στην Κυπαρισσία – Τρεις νεκροί, δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Συγκλονιστικό τροχαίο στην Κυπαρισσία – Τρεις νεκροί, δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση


Σοκάρει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Το απόγευμα της Παρασκευής αυτοκίνητο με επιβάτες ρομά καταδίωκε άλλο όχημα με ομόφυλους τους και κοντά στον κόμβο του Καλού Νερού το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Τρία άτομα, δυο άνδρες και μια νεαρή γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους. Δύο ακόμη, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και μια γυναίκα, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άνδρας έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κινδυνεύει να μην καταφέρει να επιζήσει. Και οι πέντε επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Οι πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες μιλούν για αρπαγή μιας τσιγγανοπούλας, που κατέληξε σε αυτή την απίστευτη τραγωδία.

Είναι πιθανό το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- να το καταδίωκε ένας άλλος ρομά, ενδεχομένως συγγενής της κοπέλας που φέρεται να είχε απαχθεί. Οι ίδιες πηγές μιλούν μάλιστα για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής ρομά, γι’ αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

Τα δύο αυτοκίνητα των ρομά φαίνεται ότι έρχονταν από τη μεριά της Καλαμάτας με κατεύθυνση προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους πέντε επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Οι επιβαίνοντες στο τζιπ είναι καλά στην υγεία τους και μόνο ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες ώστε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να μεταφερθούν αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τους πέντε ρομά είναι στα χέρια της Αστυνομίας




Πηγή: gargalianoionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad