Άλλη μία ηχηρή προσχώρηση στο ψηφοδέλτιο του Αννίβα Παπακυριάκου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Άλλη μία ηχηρή προσχώρηση στο ψηφοδέλτιο του Αννίβα Παπακυριάκου


Στην εκδήλωση βράβευσης του πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο ΑΛΚΥΟΝ στην παραλία Βραχατίου, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου.

Η εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του Σωματείου ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Αννίβα.


Η κα. Τσεπεντζή είναι η τρίτη κατά σειρά υποψηφιότητα μετά τους Δημήτρη Γκατζογιάννη και Τάκη Μαρινάκο που ενισχύει την ανανέωση του συνδυασμού, ο οποίος πλέον εκτός από τα παλιά και έμπειρα στελέχη του στελεχώνεται και με μία πλειάδα νέων ανθρώπων που φέρνουν τον αέρα της ανανέωσης.

alkyonides Βέβαια εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι εκτός από την ανανέωση, οι νέες υποψηφιότητες είναι άνθρωποι έμπειροι, πολυπράγμονες, με διαρκή κοινωνική δράση και έντονη εθελοντική προσφορά στον τόπο μας.

Άνθρωποι με βαθιά σκέψη και κρίση που εμπιστεύτηκαν το έργο, το όραμα και τις ιδέες του Δημάρχου μας Αννίβα Παπακυριάκου.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και αυτές που αναμένονται, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο συνδυασμός του Αννίβα είναι παντοδύναμος και κινείται προς μία ευρεία νίκη στις εκλογές του Μαϊου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad