Αυτό το παλτό των 88 ευρώ έχει πάνω από 6.000 reviews στο Amazon - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Αυτό το παλτό των 88 ευρώ έχει πάνω από 6.000 reviews στο Amazon


τις αρχές του περασμένου έτους, το “New York Magazine” το χαρακτήρισε ως “το παλτό που έχει κατακτήσει το Upper East Side”. Το “Business Insider” το αποκάλεσε “τη φθηνότερη έκδοση του Canada Goose jacket”, ενώ το “Good Housekeeping” το ονόμασε ” το πιο δημοφιλές παλτό στο Amazon. ”

Παρόλο που κανείς δεν είναι σίγουρος για το πώς απέκτησε τόση δόξα, το Orolay Women’s Thickened Down Jacket είναι ένα από τα best-sellesrs του Amazon και για καλό λόγο.

Αυτό το φθηνό χειμερινό πάρκα διατηρεί μια βαθμολογία 4,3 αστέρων στο Amazon ενώ παράλληλα συγκεντρώνει πάνω από 5.700 κριτικές με σχόλια όπως “πολλές τσέπες”, “σούπερ ζεστό”, “ελαφρύ” και “λαμβάνω πολλές φιλοφρονήσεις”.



Το παλτό διαθέτει κουκούλα με έξτρα απαλή επένδυση, φερμουάρ με μεταξένιες χειρολαβές, έξι πρακτικές τσέπες που κάνουν την τσάντα αχρείαστη και ένα ειδικό σχέδιο με πλευρικό φερμουάρ που σας δίνει αυξημένη κινητικότητα όταν το ξεκουμπώνετε και περισσότερη ζεστασιά όταν το κουμπώνετε.



Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και έχει επένδυση από πούπουλο οπότε οι vegans θα πρέπει να αναζητήσουν μια άλλη επιλογή σε παλτό.



Καποιoι reviewers ωστόσο επεσήμαναν ότι το μπροστινό φερμουάρ κολλάει περιστασιακά και δεν είναι τόσο ανθεκτικό στο νερό όσο λέγεται.

Οπως και να έχει, για όλους όσους θέλουν ένα φθηνό χειμωνιάτικο παλτό για σκι, πεζοπορία ή για μια casual εμφάνιση το Σαββατοκύριακο, αυτό το παλτό έχει και ζεστασιά και στυλ. Και ακόμα καλύτερα, κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad