Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν από την Τρίτη το πρωί οι κάτοικοί του Φενεού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν από την Τρίτη το πρωί οι κάτοικοί του Φενεού


Σχεδόν 24 ώρες χωρίς ρεύμα τα χωριά του Φενεού λόγω ισχυρής χιονόπτωσης

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν από την Τρίτη το πρωί οι κάτοικοί  του πρώην Δήμου Φενεού καθώς η περιοχή έχει μείνει χωρίς ρεύμα.

Συγκεκριμένα το ρεύμα έχει διακοπέι από τις 11:00 το πρωί χθες 01/01/2019 έως και αυτή την ώρα.


Χθές σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Πελοπίδας Καλλίρης, έκανε έκκληση στη Δ.Ε.Η. να ενισχύσει με τους μηχανισμούς και τα κλιμάκιά της στην περιοχή του Φενεού που είναι χωρίς ρεύμα.

Δεδομένης της χιονόπτωσης σε αρκετές περιοχές της Κορινθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Πελοπίδας Καλλίρης,  ενημερώνει τους πολίτες ότι οι μηχανισμοί της Περιφερειακής Ενότητας βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επικοινωνία με  συναρμόδιες υπηρεσίες.


Παρότι το οδικό δίκτυο αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτό, συστήνεται στους οδηγούς να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες στις περιοχές όπου παρατηρείται χιονόπτωση, ιδιαίτερα στην περιοχή του επαρχιακού δικτύου Τρίκαλα -Καρυά, Γκούρα -Καρυά και Τρίκαλα -Χιονοδρομικό Κέντρο, ενώ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί το βράδυ, λόγω παγετού στο  δίκτυο. Κάθε περιττή μετακίνηση είναι συνετό να αποφευχθεί.


Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης κάνει έκκληση στη Δ.Ε.Η. να ενισχύσει με τους μηχανισμούς και τα κλιμάκιά της τις περιοχές όπου αντιμετωπίζουν βλάβες στην ηλεκτροδότηση και ιδιαίτερα στην περιοχή του Φενεού, όπου το πρόβλημα είναι πολύ εντονότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad