Αυτός είναι ο τρόπος να φορέσετε φέτος τα sneakers - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Αυτός είναι ο τρόπος να φορέσετε φέτος τα sneakers


4 σύνολα που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στο γραφείο

Δεν είναι πολύς καιρός πριν που η γυναικεία στολή εργασίας περιοριζόταν σε pencil φούστες και γόβες. Κι ενώ δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο σε αυτά τα κομμάτια, αυτό που αποτελεί ενδυμασία γραφείου σήμερα έχει ένα πολύ ευρύτερο πεδίο. Δεδομένου ότι οι εταιρικοί κώδικες ενδυμασίας έχουν χαλαρώσει, έχει γίνει κοινωνικά αποδεκτό να αναμειγνύονται κομμάτια που παλιότερα κρατούσατε αυστηρά για το Σαββατοκύριακο, με την γκαρνταρόμπα σας για τη Δευτέρα έως την Παρασκευή.

Τα τζιν, τα αθλητικά παπούτσια και τα βαμβακερά μπλουζάκια μπορεί να μην φιγουράρουν στα πιο συντηρητικά εταιρικά γραφεία, αλλά αν εργάζεστε κάπου με λίγο περισσότερη ευελιξία, υπάρχουν απλά styling tricks που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα ενσωματώσετε στο επαγγελματικό σας look.

Δείτε παρακάτω 4 κομψές εμφανίσεις, κατάλληλες για το γραφείο που μπορείτε να φορέσετε με sneakers:

Μακρυμάνικο Μidi Φόρεμα + Κλασικά Sneakers



Ενώ ένα όμορφο φόρεμα με μακριά μανίκια και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι ένας κλασικός συνδυασμός εργασίας, η εναλλαγή με ένα ζευγάρι sneakers διατηρεί έναν επαγγελματικό αέρα προσφέροντας παράλληλα μια ανεπιτήδευτη αίσθηση.

Chunky Sneakers + Πουκάμισο + Midi Φούστα



Δύο κομμάτια που υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα εργαζόμενης γυναίκας: μια midi φούστα κι ένα πουκάμισο. Το κλασικό τους ύφος τα καθιστά ιδανικά για να τα φορέσετε με ένα πιο μοντέρνο κομμάτι. Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε την τάση των dad sneakers, σκεφτείτε αυτό το σύνολο σαν τον τρόπο για να τα λανσάρετε εύκολα.

Sneakers + Koστούμι



Εάν έχετε διαγράψει το κοστούμι ως υπερβολικά αυστηρό, ήρθε η ώρα να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δοκιμάστε ένα σε υπερμεγέθη φόρμα ή με ένα διασκεδαστικό μοτίβο με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Λευκά Sneaker + Τonal Σύνολο



Αυτό το φθινόπωρο, τα τολμηρά χρώματα έχουν αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς μουντούς τόνους που τείνουμε να βλέπουμε συνήθως όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν. Αλλά, για να ησυχάσετε το χρωματιστό σας σύνολο, φροντίστε τα sneakers σας να είναι απλά και κομψά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad