To νεανικό κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει την άνοιξη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

To νεανικό κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει την άνοιξη


Ένας μήνας και ελάχιστες ημέρες μείνανε μέχρι να υποδεχτούμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Νομίζω σχεδόν όλες ανυπομονούμε κατά βάθος για την άνοιξη, ιδιαίτερα φέτος που το κρύο ήταν τσουχτερό. Τα βαριά πουλόβερ θα δώσουν τη θέση τους στα μεταξωτά πουκάμισα και τα χαλαρά t-shirts, τα παλτό θα αντικατασταθούν από το αγαπημένο leather jacket αλλά και με το rock jean σακάκι. Αυτή η ανανέωση στην γκαρνταρόμπα θα φτιάξει τόσο το στιλ μας, όσο και τη διάθεσή μας.

Φυσικά πρέπει να ασχοληθούμε και με το beauty style μας. Στο μακιγιάζ θα προσθέσουμε τα παστέλ χρώματα, στα ζυγωματικά θα πρωταγωνιστήσουν το ροζ και το κοραλί, τα βαριά foundation θα αντικατασταθούν από bb και cc creams, ενώ στα τα χτενίσματά μας θα είναι πιο ανάλαφρα, φυσικά και καθόλου στιλιζαρισμένα.

Και επειδή κάθε φορά που αλλάζουμε εποχή θέλουμε να ανανεωθούμε, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε το κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν.


Το αγαπούν οι γυναίκες που προτιμούν μακριά μαλλιά αλλά και εκείνες που παραμένουν πιστές στα κοντά. Είναι κλασσικό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά μοντέρνο. Όταν επιλέγουμε ίσιο, αυστηρό hairstyle μας χαρίζει classy χαρακτήρα, ενώ με ελάχιστο gel αν δώσουμε κίνηση στις άκρες, θα έχει μοντέρνο, νεανικό στιλ.

Ο λόγος για το lob ή αλλιώς το μακρύ καρέ, το οποίο για μία ακόμη σεζόν έχει τον τίτλο του must-have hairstyle.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μάκρος ή να παίξετε με φιλαρίσματα στις άκρες. Το μάκρος πρέπει να φτάνει τουλάχιστον στο ύψος των ώμων, ενώ μπορούμε να κλέψουμε τις μπροστινές τούφες και να τις αφήσουμε ελαφρώς πιο μακριές.


Το lob συνδυάζεται άψογα και με αφέλειες, ωστόσο έχει πιο αυστηρό χαρακτήρα.

Είναι ένα κούρεμα το οποίο ταιριάζει σε νεότερα κορίτσια αλλά και σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχει διαχρονικό χαρακτήρα, δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Πολλές διάσημες παραμένουν πιστές στο συγκεκριμένο hairstyle και το επιλέγουν εδώ και χρόνια. Είναι ένα μήκος που επιτρέπει στη γυναίκα να παίξει με τα χτενίσματα και να δημιουργήσει εντυπωσιακά updos αλλά και να τα αφήσει ελεύθερα, σε διάφορα στιλ.

Είναι εντυπωσιακό, είναι stylish, είναι της μόδας και είναι σίγουρο ότι ταιριάζει σε όλες μας. Είστε έτοιμες να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad