Τρίπολη: Πρόστιμο Τατούλη για τα σκουπίδια - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Τρίπολη: Πρόστιμο Τατούλη για τα σκουπίδια


Τέσσερα πρόστιμα συνολικού ύψους 35.000 ευρώ επέβαλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης στο Δήμο Τρίπολης για ρύπανση του περιβάλλοντος από σκουπίδια, μετά από αυτοψία κλιμακίου ελέγχου ποιότητας περιβάλλοντος.

Παράλληλα με τις ίδιες αποφάσεις ο δήμος, του οποίου ο δήμαρχος Γ. Σμυρνιώτης είναι και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, καλείται να προβεί στις προβλεπόμενες, σύμφωνα με τη νομοθεσία, ενέργειες για την αποκατάσταση των χώρων.

Συγκεκριμένα:

-Με την πρώτη απόφαση επιβάλλεται στο Δήμο Τρίπολης πρόστιμο 15.000 ευρώ, για χώρο μεταφόρτωσης αστικών απορριμμάτων που λειτουργεί μέσα σε οικόπεδο ιδιώτη χωρίς τις απαιτούμενες άδειες και χωρίς περίφραξη με αποτέλεσμα να γίνεται ανεξέλεγκτη απόθεση στερεών απορριμμάτων.

-Με τη δεύτερη απόφαση επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ για χώρο μεταφόρτωσης αστικών απορριμμάτων που λειτουργεί χωρίς τις απαιτούμενες άδειες.

-Με την τρίτη απόφαση επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη λειτουργία του ΧΑΔΑ Βλαχοκερασιάς, καθώς η χωματερή δεν έχει  στο μεγαλύτερο μέρος της περίφραξη, η είσοδος της δεν έχει πόρτα, δεν υπάρχουν μέτρα πυρασφάλειας και εντός του ΧΑΔΑ ρίχνονται ανεξέλεγκτα και χωρίς να γίνεται κάλυψη με χώμα τα απορρίμματα.

– Με την τέταρτη απόφαση επιβάλλεται στο Δήμο Τρίπολης πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη χωματερή στο Λεβίδι, που λειτουργεί παράνομα και χωρίς περίφραξη, ενώ τα απορρίμματα διατίθενται ανεξέλεγκτα χωρίς να γίνεται κάλυψη με χώμα.

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad