Θα φορούσατε αυτά τα jelly shoe; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Θα φορούσατε αυτά τα jelly shoe;


Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο, όταν τα μοντέλα της Αλέξα Τσανγκ ανέβηκαν στην πασαρέλα φορούσαν πλαστικά διάφανα παπούτσια σε μια ώριμη παλέτα αποχρώσεων.

“Σε μια εποχή που πρέπει να κοιτάξουμε πίσω για να προχωρήσουμε στη μόδα, τα jelly shoes φαίνεται να καταλαμβάνουν μια ιδιαίτερα χαρούμενη γωνιά των αναμνήσεων μου”, λέει η ίδια, η οποία συνεργάστηκε με τους JuJu – τους αρχικούς δημιουργούς του στυλ στη δεκαετία του ’90 – για να σχεδιάσει τα πλαστικά παπούτσια του ονείρου, τα οποία έρχονται σε δύο στυλ, ένα φλατ (το Crystal Wreath Reilly) και ένα με χοντρό τακούνι (το Crystal Buckle Babe).





H Tσανγκ δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα φλατ παπούτσια με διακοσμητικές λεπτομέρειες, οπότε ίσως δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ζήτησε από τους Juju να επεξεργαστούν την κλασικά jelly στυλ με κρυστάλλινες αγκράφες – και σε αποχρώσεις του άνθρακα και της ώχρας, για να προσαρμοστούν στο signature στυλ της.



“Παιχνιδιάρικo, ειρωνικό, πρακτικό και cool, το jelly shoe μετά από ένα λαμπερό makeover δείχνει διασκεδαστικό και έκανε ένα statement στη συλλογή μας με τίτλο- Αφίξεις και αναχωρήσεις”, λέει η 35χρονη σχεδιάστρια.


Στην τιμή των 95 και των 85 ευρώ για την έκδοση με τακούνι και τη φλατ αντίστοιχα, τα jelly shoes της Τσανγκ είναι σίγουρα ακριβότερα από οποιαδήποτε άλλα θα βρείτε στην αγορά, είναι όμως πολύ- πολύ πιο εντυπωσιακά. Λοιπόν, θα τα δοκιμάζατε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad