Η Lamborghini στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων αγροτών - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Η Lamborghini στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων αγροτών


Τα τελευταία χρόνια η Lamborghini βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις γεωργικών μηχανημάτων στην ελληνική αγορά. Από το 2017 και μετά διατηρεί υψηλά ποσοστά πωλήσεων, στα δενδροκομικά τρακτέρ άγγιξε το 12% ενώ στα εξωχώραφα το 10% του συνόλου. Το 2018 συνέχισε την δυναμική παρουσία της εξασφαλίζοντας ξανά σημαντικό μερίδιο αγοράς. Η ανοδική τάση των πωλήσεων της Lamborghini, οφείλεται τόσο στην ποιότητα και αξιοπιστία των νέων μοντέλων, όσο και στις ελκυστικές τιμές που προσαρμόζονται στις ανάγκες της δύσκολης και εξαιρετικά ανταγωνιστικής, ελληνικής αγοράς.

 ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΑ

Πιο αναλυτικά, στα δενδροκομικά, η Lamborghini προσφέρει μια πλούσια σειρά από 18 επιλογές που περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά ο κάθε αγρότης για εργασίες σε δενδροκομική και αμπελουργική χρήση. Μερικά από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν είναι οι σειρές SPIRE F/S/V, SPIRE F TARGET και RF TREND. Όλα τα μοντέλα παρέχουν μοναδική άνεση και την ισχύ που απαιτεί η εργασία στον αγρό ή στον αμπελώνα.  Οι κινητήρες FARMotion (Tier4i), η σχεδίαση του εμπρόσθιου άξονα  που  προσφέρει την μικρότερη δυνατή ακτίνα στροφής και η μέγιστη απόδοση με κάθε παρελκόμενο που προσφέρουν τα ικανότατα πίσω υδραυλικά, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματά τους. Επιπλέον αυτών, διατίθεται και η καινοτόμα ανεξάρτητη εμπρόσθια ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση στα μοντέλα Spire S και Spire V, που κάνει την εργασία στον αγρό πιο άνετη από ποτέ.

ΕΞΩΧΩΡΑΦΑ

Η Lamborghini διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα, καλύπτοντας ιπποδυνάμεις από 70-250 HP, με τα μοντέλα CRONO, SPIRE, STRIKE, STRIKE TB, SPARK, MACH και το νέο SPIRE TREND.

Ξεκινώντας από τις μικρότερες ιπποδυνάμεις, η εταιρία διαθέτει τρακτέρ ιδανικά για μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις, όπως το CRONO, ένα εξαιρετικό υποστηρικτικό τρακτέρ που μπορεί να λειτουργεί παράλληλα με μηχανήματα υψηλότερης ισχύος. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το Νέο SPIRE TREND, ένα τρακτέρ οικονομικό, ευέλικτο και πλήρως λειτουργικό, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Λάρισας – Agrothessaly, στα τέλη Φεβρουαρίου.



Η σειρά STRIKE προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοντέλων με ιπποδυνάμεις από 80 – 120 HP, κινητήρες 3 ή 4 κυλίνδρων, μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο και μεγέθη ελαστικών που να ταιριάζουν σε κάθε εφαρμογή. Αυτό μπορεί να είναι από ένα συμπαγές ή ένα με μακρύ μεταξόνιο και πλήρως μηχανικό ή με HI-LO κιβώτιο ταχυτήτων με έως και 3 βαθμίδες  Powershift, τα οποία συμπληρώνονται από μια ευρύχωρη και εργονομική καμπίνα.

Ανατρεπτική τεχνολογία, υλικά κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστία είναι τα κύρια στοιχεία που εκφράζουν το μοντέλο της σειράς  SPARK 120 -215. Ένα δημιούργημα που στοχεύει στο να καλύπτει εργασίες σε μεσαία και μεγάλα χωράφια, καθώς και επαγγελματικές εργασίες όπως, ταχείες μεταφορές, οργώματα, σπορά και συγκομιδή.

Η εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. ο επίσημος εισαγωγέας των Lamborghini, εκπροσωπεί τον Ιταλικό οίκο στην ελληνική αγορά από το 1976 . Μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων εξασφαλίζει στους πελάτες της μια πλήρη και άμεση τεχνική εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad