Μαϊμού τρακτέρ μέσω του διαδικτύου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Μαϊμού τρακτέρ μέσω του διαδικτύου


Ανυποψίαστοι αγρότες από τη Φθιώτιδα έπεσαν στα δίχτυα επιτήδειων, οι οποίοι πωλούσαν ανύπαρκτα τρακτέρ με προέλευση την Αγγλία.
Μέσω του διαδικτύου, διαφήμιζαν ελκυστήρες σε χαμηλές τιμές, με αποτέλεσμα να εισπράττουν διάφορα ποσά από τους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, αγρότης από την περιοχή της Λοκρίδας πείστηκε από την ελκυστική τιμή που πρόσφεραν οι «επιχειρηματίες» για την αγορά ελκυστήρα και έστειλε προκαταβολή 4.000 ευρώ. Η ημερομηνία παράδοσης ορίστηκε μετά από έναν μήνα, αλλά ο ελκυστήρας δεν έφτασε ποτέ στον αγρότη και οι «επιχειρηματίες» δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

Μετά την καταγγελία που κατέθεσε ο ίδιος στην αστυνομία, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και παράλληλα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

Από την ανάκριση προέκυψε και άλλη εξαπάτηση σε αγρότη από την περιοχή της Χαλκίδας, ο οποίος είχε πληρώσει προκαταβολή 1.600 ευρώ. Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν οι δράστες συμμετείχαν και σε άλλες παράνομες πράξεις.

ΠΗΓΗ:ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad