Πυρ και μανία στο ΚΙΝΑΛ με τους «αντάρτες» που στηρίζουν Τατούλη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Πυρ και μανία στο ΚΙΝΑΛ με τους «αντάρτες» που στηρίζουν Τατούλη


Έξω φρενών είναι στο ΚΙΝΑΛ με τα στελέχη του χώρου που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κόντρα στον Γιάννη Μπουντρούκα που είναι ο εκλεκτός της Χαριλάου Τρικούπη και έχει πάρει το επίσημο χρίσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαριλάου Τρικούπη, που δεν δέχεται να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση, αναμένεται να τηρήσει σκληρή γραμμή απέναντι στους «αντάρτες» που στηρίζουν τον νυν Περιφερειάρχη, προκειμένου να κόψει έγκαιρα τον «βήχα» σε όσους προσανατολίζονται να βρεθούν αργότερα στο πλευρό του.

Η νέα τακτική που εγκαινιάζει το ΚΙΝΑΛ αναμένεται να φέρει σε δύσκολη θέση «πράσινα» στελέχη της περιοχής – Συμβούλους και Αντιπεριφερειάρχες της παράταξης Τατούλη – τα οποία θα πρέπει να αποφασίσουν έγκαιρα, με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν.

Προσώρας, από το Κίνημα Αλλαγής απευθύνουν αυστηρές συστάσεις ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσουν σταδιακά να σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι σε όσους στηρίξουν την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, χωρίς κανείς να μην μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν και διαγραφές.

 ΠΗΓΗ:kalpi19.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad