Συνεδρίαση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Συνεδρίαση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας»


Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ενότητας και συλλογικής ευθύνης, για το εκλογικό αποτέλεσμα, της 26ης Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, η διευρυμένη συνεδρίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» του Γιάννη Μπουντρούκα.

Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η διαμόρφωση του τελικού προεκλογικού προγράμματος της παράταξης, που θα τεθεί στην κρίση των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις επερχόμενες εκλογές.

Την εκδήλωση της παράταξης άνοιξε ο εκπρόσωπος τύπου της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» και Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε όλα τα στελέχη και αναφέρθηκε σύντομα στο προεκλογικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στην Πελοπόννησο, τονίζοντας ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει το Γιάννη Μπουντρούκα, αναδεικνύοντας την παράταξή του ως την ευχάριστη έκπληξη αυτών των περιφερειακών εκλογών.

Αμέσως μετά, ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας, έκανε μία 20λεπτη πολιτική ομιλία, βάζοντας μία σειρά ερωτημάτων, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα αυτών των εκλογών.

Μεταξύ άλλων, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, κατέθεσε προς συζήτηση στην παράταξή του, ένα πακέτο συγκεκριμένων προτάσεων, που παράλληλα αποτελούν και λύσεις στα σημαντικά προβλήματα της Περιφέρειας.

Αναφερόμενος στους άλλους Υποψηφίους Περιφερειάρχες, ο Γιάννης Μπουντρούκας, είπε χαρακτηριστικά ότι τους αφήνουμε να διαγκωνίζονται ποιος θα εξαγγείλει περισσότερα έργα προς άγρα ψήφων. «Όλους αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών» δήλωσε ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας».

Ο Γιάννης Μπουντρούκας, άσκησε σκληρή κριτική στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή, μιλώντας για προχειρότητα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και για αδιαφορία στην προσέλκυση επενδύσεων στην Περιφέρεια.

Στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι τα μηνύματα που έρχονται από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες είναι θετικά.

Από τα πυρά του Γιάννη Μπουντρούκα δεν ξέφυγαν και οι παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όλοι έχουν ευθύνη για το χαμηλό επίπεδο του ανωτάτου οργάνου της Περιφέρειας, δήλωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας και υπογράμμισε: « εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και ήρθαμε για να μείνουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όχι όπως έκαναν άλλοι υποψήφιοι Περιφερειάρχες που την επομένη των εκλογών δραπέτευσαν κυνηγώντας άλλα κυβερνητικά αξιώματα».

Μετά την ομιλία του Γιάννη Μπουντρούκα, το λόγο πήραν, ο Τάσος Αποστολόπουλος και ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, οι οποίοι ανέπτυξαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης.

Το μήνυμα που έστειλαν και οι δύο ήταν ότι το πρόγραμμα πρέπει να έχει αναπτυξιακές προοπτικές, να αναφέρεται στις ανάγκες της κοινωνίας και να είναι ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο.

Παράλληλα, όπως τονίστηκε και από τα δύο επιτελικά στελέχη της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας», το τελικό πρόγραμμα της παράταξης, θα είναι αποτέλεσμα συνεχούς διαβούλευσης με την κοινωνία, τονίζοντας ότι αυτό θα διαμορφωθεί από τη βάση προς την κορυφή και όχι ανάποδα, όπως συνηθίζεται σε άλλους εκλογικούς σχηματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη διευρυμένη συνεδρίαση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας», τίμησαν με την παρουσία τους, πολλά στελέχη του «Κινήματος Αλλαγής», από ολόκληρη την Πελοπόννησο, υποψήφιοι Βουλευτές του Κινήματος και γραμματείς των Συντονιστικών Επιτροπών του ΚΙΝ.ΑΛ. από την Περιφέρεια.

Στο τέλος, ανακοινώθηκαν όλοι οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» που έχουν μέχρι σήμερα ανακοινωθεί επίσημα ( 37 συνολικά ) και που θα δώσουν τη «μάχη του σταυρού» σε όλη την Περιφέρεια.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας, τους ευχαρίστησε όλους και τον καθένα προσωπικά για την παρουσία, αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, λέγοντας: « θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον αγώνα που κάνετε και να ευχηθώ σε όλους προσωπική επιτυχία».

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad