Ν.Ζαχαρόπουλος:Για την κακή κατάσταση της γέφυρας του Ελισσώνα ποταμού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ν.Ζαχαρόπουλος:Για την κακή κατάσταση της γέφυρας του Ελισσώνα ποταμού


-Πολλές φορές στο παρελθόν η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων ενημερώθηκε, προφορικά και εγγράφως, για την κακή κατάσταση της γέφυρας του Ελισσώνα ποταμού, στο κέντρο της πόλης του Κιάτου, κάτω από το Δικαστικό μέγαρο.

-Μάλιστα, από την προηγούμενη [10]ετία είχαν τοποθετηθεί πινακίδες ρυθμιστικές της κυκλοφορίας, που απαγόρευαν την στάθμευση βαρέων οχημάτων πάνω στη γέφυρα.

-Δυστυχώς η Δημοτική αρχή, ουσιαστικά απούσα από όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή, αδράνησε και φθάσαμε στη κατάρρευση τμήματος της γέφυρας, ευτυχώς χωρίς σοβαρές επιπτώσεις.

-Το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια από την πρόσφατη κατάρρευση της γέφυρας στον Φενεό και τις πρόσφατες καταστροφές στη περιοχή μας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, που και για αυτά τα σοβαρά ζητήματα δεν είχαν λάβει κανένα προληπτικό μέτρο.

-Τα σχόλια για την ανυπαρξία και ανικανότητα του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής περιττεύουν.

-Το μόνοι που τους αφορά είναι, με ψέματα, αλχημείες και «πατέντες» να παραμείνουν στην εξουσία, με οποιοδήποτε τίμημα για τον τόπο και τους Δημότες μας., αλλά όπως καλά γνωρίζουν «έχουν γνώση οι φύλακες», οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad