Τρίπολη, 30 χρόνια αγώνες μοτοσυκλέτας και μια εκδήλωση «φόρος τιμής» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τρίπολη, 30 χρόνια αγώνες μοτοσυκλέτας και μια εκδήλωση «φόρος τιμής»


Το αθλητικό σωματείο ΑΡΗΣ διοργανώνει οργανωμένη προπόνηση στο γνωστό -και ιστορικό για τη μοτοσυκλέτα- στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου.

Η προπόνηση γίνεται εν όψει του επετειακού 1ου αγώνα(*) για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών και αφορά όλους τους μοτοσυκλετιστές που θα ήθελαν να γνωρίσουν «από μέσα» την πίστα. Η προπόνηση γίνεται με την εποπτεία της Αθλητικής Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες θα είναι όλοι ασφαλισμένοι για προσωπικό ατύχημα αλλά και για αστική ευθύνη. Το βασικό ωράριο της εκδήλωσης είναι: Σάββατο 12:00–19:00 και Κυριακή 10:00-17:00. Θα υπάρχει κατηγοριοποίηση των αναβατών που θα μπαίνουν στην πίστα ανάλογα με την εμπειρία και τη δυναμική τους, ενώ το λεπτομερές ωράριο θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξει η πρώτη καλή εικόνα συμμετεχόντων. Θα υπάρξουν οπωσδήποτε 5 χρονικά διαστήματα, το λιγότερο, ανά κατηγορία.Το κόστος συμμετοχής, δεδομένου και του υψηλού κόστους ασφάλισης που απαιτείται, διαμορφώνεται ως εξής: Σάββατο 13/4 - 65€, Κυριακή 14/4 - 80€,
Σαββατο & Κυριακή 13-14/4 - 120€

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από τα αθλητικά σωματεία της Ομοσπονδίας (πληροφoρίες εδώ), όπως γίνεται δηλαδή και στους αγώνες. Θα υπάρχει τεχνικός έλεγχος, παροχή γενικών συμβουλών και βασική εκπαίδευση οδήγησης σε πίστα, καθώς και εξειδικευμένη πληροφόρηση από έμπειρους πρωταθλητές. Για περισσότερες πληροφορίες στο aris@amotoe.gr, στη σελίδα του συλλόγου στο facebook (@ΑΡΗΣ ΑΣ ΑΑΑ) και για άμεση ανάγκη στο 6931-958320.(*) Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον 1ο αγώνα που έγινε ποτέ στην Τρίπολη, ένας αγώνας που διοργάνωσε ο ιστορικός ΑΣΕΜ (με πρωτοβουλία του Α.Χατζημιχάλη, παλιoύ αγωνιζόμενου και πρωταθλητή) και ο οποίος πραγματικά καθόρισε τότε τις εξελίξεις στους αγώνες ταχύτητας. Ο Αρης ΑΣ ξέρει και τιμά την ιστορία, για αυτό και ανέλαβε τη διοργάνωση και η οργανωμένη προπόνηση είναι σημαντικό κομμάτι του εγχειρήματος. Ευχαριστήρια δίνονται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Δήμο Τρίπολης για τη σημαντική συμβολή τους.

ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad