Πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 20 έως 23 Απριλίου στην Κόρινθο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 20 έως 23 Απριλίου στην Κόρινθο


«Το Χαµόγελο του Παιδιού» και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους µικρούς και µεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνει από τις 20 έως τις 23 Απριλίου στον πεζόδροµο της συµβολής των οδών Πυλαρινού και Εθνικής Αντιστάσεως και ώρες 09.00 – 21.00 . Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που µεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισµού στην Αρχαία Κόρινθο.

Μικροί και µεγάλοι, µπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιµές και να χαρίσουν χαµόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που µεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαµόγελο του Παιδιού»!

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαµπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για µικρούς και µεγάλους που δηµιούργησαν οι εργαζόµενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών ∆ηµιουργικών Εργαστηρίων του οργανισµού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που µεγαλώνουν στα Σπίτια του.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, µπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισµού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalines-lades/  ή  επικοινωνώντας στο 210-7647760.

Σας περιµένουµε για να υποδεχτούµε το Πάσχα µε Χαµόγελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad