Στο «κόκκινο» η εθνική Αθηνών-Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Στο «κόκκινο» η εθνική Αθηνών-Κορίνθου


Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, καθώς είναι σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται... όπου υπάρχουν διόδια. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, στα διόδια Καλαμακίου, στον Ισθμό, τα οχήματα σχηματίζουν ουρές εκατοντάδων μέτρων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αρκετός χρόνος για το πέρασμα από τα διόδια.

Αλλά και μετά τα διόδια η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και οι εκδρομείς που επιστρέφουν στο κλεινόν άστυ κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. Πιο μεγάλα είναι τα προβλήματα από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι την Κινέτα (όπου νωρίτερα σημειώθηκε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων), αλλά και μετά την Κακιά Σκάλα, μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας.

Ωστόσο, και πριν από την Κόρινθο η κίνηση είναι αρκετά μεγάλη και τα ΙΧ οχήματα κινούνται σε χαμηλό τέμπο.

Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας τα προβλήματα εντοπίζονται στα διόδια των Αφιδνών, όπου και εκεί τα οχήματα σχηματίζουν ουρές, αν και μικρότερες σε σχέση με την Αθηνών-Κορίνθου.

Η επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες, για όσους τουλάχιστον επιστρέφουν σήμερα, καθώς μεγάλο κύμα εκδρομέων αναμένεται και μεθαύριο τετάρτη, Πρωτομαγιά.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad