Ο προεκλογικός «παλμός» του Ν.Κορινθίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ο προεκλογικός «παλμός» του Ν.Κορινθίας



Οι δήμαρχοι που έχουν ανακοινωθεί στο Ν.Κορινθίας  (Δ. Βέλου – Βόχας, Δ. Κορινθίων, Δ. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, Δ. Νεμέας, Δ. Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Δ. Σικυωνίων) και ο προεκλογικός «παλμός» της περιοχής.



Δήμος Κορινθίων

Επανάληψη της «μάχης» του 2014, όταν η αναμέτρηση είχε κριθεί για μόλις 52 ψήφους αναμένεται στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Πρωταγωνιστές, ο νυν δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός, που θα διεκδικήσει, αποδυναμωμένος, τέταρτη κατά σειρά θητεία και ο φανερά πιο δυναμωμένος, Βασίλης Νανόπουλος.  Στο κάδρο του β΄γύρου επιχειρεί να μπει και ο αντιπεριφερειάρχης Κορίνθου Πελοπίδας Καλλίρης.  Επίσης υποψήφιοι για το Δήμο είναι η Βιβή Τζέκου, μηχανικός Η/Υ (ΚΚΕ), ο Νίκος Σταυρέλης και ο Τιμολέων Πιέτρης.



Δήμος Βέλου – Βόχας

Ο νυν δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκου θα είναι και πάλι υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου – Βόχας». Υποψήφιος θα είναι κι ο Θανάσης Μανάβης, ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή». Ο Νίκος Βουδούρης Τσίτουρας θα είναι υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση». Την υποψηφιότητά του έχει αναγγείλει κι ο Λεωνίδας Στεργιόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Το μέλλον σήμερα – Ριζοσπαστική Παράταξη δήμο Βέλου – Βόχας αλλά και ο Δημήτρης Τσουτσάνης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που κατεβαίνει με την υποστήριξη του ΚΚΕ (αρχιτέκτονας – μηχανικός)

 Δήμος Σικυωνίων

«Μπαράζ» υποψήφιων έχουμε στο Δήμο Σικυωνίων. Τοπικά sites δίνουν «αέρα νίκης» για τον Σπύρο Σταματόπουλο που έχει κάνει ανανέωση στο ψηφοδέλτιό του. Την ίδια ώρα, μεγάλη δημοκοπική έρευνα της korinthiannews.gr σε ότι αφορά το δήμο Σικυωνίων, έδωσε καλό ποσοστό και στον Μάρκο Λέγγα. Από εκεί και πέρα, το αξίωμα διεκδικούν και οι: Βασίλης Νανόπουλος,  Δημήτρης Παπαγεωργίου, Νίκος Ζαχαρόπουλος,  Βαγγέλης Χουσελάς, Κώστας Σαρχάνης.

Δήμος Ξυλοκάστρου

 Ο νυν δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ομόνοια Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Ο Επαμεινώνδας Κατσούλας θα είναι επίσης υποψήφιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Δημότες». Υποψήφιος θα είναι κι ο Βλάσης Τσιώτος, ως επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Συνεργασία Δ. Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Υποψηφιότητα έχει ανακοινώσει κι ο Φάνης Μπρακούλιας, ως επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Υποψήφιος θα είναι κι ο Σπύρος Καραβάς, ως επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Δημιουργίας». Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που κατεβαίνει με τη στήριξη του ΚΚΕ.

Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων – Περαχώρας

Κούρσα για 8 διεκδικητές στο Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων – Περαχώρας. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης θα είναι ξανά υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών». Υποψήφιοι θα είναι και οι: Ιωάννης Καραπανάγος, Κώστας Λογοθέτης, Κώστας Ζερβός, Δημήτρης Βασιλείου, Χρήστος Ασημακόπουλος, Μαρία Πρωτοπαππά, Πάνος Ηλιακόπουλος. Ήδη στην περιοχή διεξάγονται δημοσκοπήσεις αν και κάποιοι είναι επιφυλακτικοί με τα αποτελέσματα που έρχονται στο φως…

Δήμος Νεμέας

Νέα θητεία διεκδικεί ο νυν δήμαρχος Κώστας Καλαντζής που θα βρει απέναντί του τον  Κωνσταντίνο Φρούσιο, τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Ανδριανάκο (σ.σ. η ανακοίνωση υποψηφιότητάς του τάραξε τα νερά) και τη Σοφία Χρυσικοπούλου. Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Νεμέας ανακοίνωσε και ο Αντιδήμαρχος Απ. Καραχοντζίτης.



     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad