Τα «36α ΘΩΔΕΙΑ 2019» στο Λουτράκι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τα «36α ΘΩΔΕΙΑ 2019» στο Λουτράκι


Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκηρύσσουν αγώνες στίβου με την επωνυμία «36α ΘΩΔΕΙΑ 2019».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββάτο 1η Ιουνίου στο Θώδειο στάδιο Λουτρακίου με ώρα έναρξης 14:30.Τα Θώδεια αποτελούν την μεγαλύτερη διοργάνωση κλασικού αθλητισμού στην Ανατολική Πελοπόννησο και βεβαία στο Νόμο Κορινθίας.

Υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Ελληνική επικράτεια και έχουν αγκαλιαστεί από τους φίλους και τα σωματεία του στίβου. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε συνεχή ανοδική πορεία, ας σημειωθεί ότι το 2018 συμμετείχαν αθλητές από 94 σωματεία από όλη την Ελλάδα, ενώ κάθε χρόνο σημειώνονται πολύ καλές αθλητικές επιδόσεις.

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – τριες που ανήκουν στην δύναμη των σωματείων- μελών του ΣΕΓΑΣ.

Κάθε αθλητής-τρια μπορεί να δηλωθεί και να συμμετάσχει στα αγωνίσματα, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις τεχνικές διατάξεις του ΣΕΓΑΣ, για τα διασυλλογικά Πρωταθλήματα 2018 – 2019 της κατηγορίας τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών – τριών θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικά έως και Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 – e-mail : vpahatouridis@hotmail.com. Οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να δηλωθούν 60 λεπτά πριν την τέλεση του αγωνίσματος στη Γραμματεία των αγώνων, με αυτοπρόσωπη παρουσία και με το δελτίο του αθλητή – τριας του ΣΕΓΑΣ.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων αθλητών στα Θώδεια θα είναι δωρεάν (από Ναύπλιο, Άργος, Πάτρα, Πύργος, Αθήνα ) σε συνεννόηση με τους διοργανωτές και τους τεχνικούς συμβούλους των Ε.Α.Σ.

Τα ενδιαφερόμενα αθλητικά σωματεία πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό συμμετοχών, όσον αφορά την μετακίνηση των αθλητών, έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 14:00 (οι θέσεις θα δοθούν κατά σειρά προτεραιότητας στο e-mail: vpahatouridis@hotmail.com & Τηλ. Επικοινωνίας : 6944850422).

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad